Malzemeler; 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu yarım su bardağı su (soğuk) 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao Kreması İçin; 1 litre süt 1 su bardağından biraz noksan un 1 yemek kaşığı mısır nişastası 1 tane yumurta 1 portakal kabuğu rendesi 1 paket labne peyniri (200 gr) 1 su bardağı şeker Keki Islatmak İçin; 2 tane portakalın suyu (orta boy) 2 yemek kaşığı granül kahve 2 yemek kaşığı şeker Yapılışı; *İlk önce keki hazırlayalım; yumurta ve şekeri çırpma kabına alın, mikser yardımıyla 5-6 dakika çırpın . *Suyu, vanilyayı ve kakaoyu ekleyip karıştırın. *En son unu ve kabartma tozunu ekleyip son kez çırpın ve yağladığınız kelepçeli kalıba ya da pasta çemberine hamuru boşaltın. *175 dereceli sıcak fırında kurutmadan pişirin. *Bu arada kremayı hazırlayın; sütü, yumurtayı, unu ve nişastayı iyice karıştırın. *Karışımı kaynayıp göz göz olana kadar sürekli karıştırarak pişirin. *Ocaktan alın portakal kabuğu rendesini ve labne peynirini katıp mikserde 2-3 dakika çırpın. Ilımasını bekleyin. *Islatmak için gereken malzemeleri karıştırın. *Pişen ve soğuyan keki ortadan ikiye kesin, bir parçasını pasta çemberine yerleştirin, kahveli karışımın yarısıyla ıslatın. Üzerine kremanın yarısını yayın. *Diğer parça keki kremanın üzerine yerleştirin, ıslatın ve kalan kremayı üzerine boşaltın, yüzeyini düzeltin ve bolca kakao serpin. *Buzdolabında mutlaka bir gece dinlendirip servis edin. Alıntıdır.