MALZEMELER 6 yumurta beyazı 2 yumurta sarısı 6 tatlı kaşığı şeker 120 gr.bitter çikolata 4 adet sufle kabı margarin ve şeker (kalıplar için) ÜZERİ İÇİN 120 gr.bitter çikolata 4 yemek kaşığı krema pudra şekeri YAPILIŞI Yumurta beyazlarını iyice katılaşana kadar çırpın,yaklaşık 5 dakika..Yumurtaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin. Çikolatayı geniş bir kapta benmari usulu eritin. Eriyen çikolatanın içine yumurta sarılarını ekleyip iyice karıştırın ve 6 tatlı kaşığı şekeri kaşık kaşık yedirerek ekleyin..Hafif koyulaşacak merak etmeyin.. Çikolatalı karışıma çırptığınız yumurta beyazlarını 3 seferde yedirin.. Tahta kaşık kullanın, yumurtaları söndürmemeye gayret edin. Sufle kaplarınızı yumuşak margarinle yağlayın ve içlerine toz şeker serpin. Hazırladığınız sufle kremasını ,sufle kaplarına paylaştırın. Fırınınızı 190 derecede ısıtın ve suflelerinizi içine koyun,13 - 15 dakika kadar pişirin. Sufleleriniz pişerken ,öteki çikolatayı da benmari usulu eritin,eriyince kremayı ekleyin,iyice yedirin. Suflelerinizi fırından alınca,her birinin üzerine 2 -3 kaşık çikolatalı karışımdan dökün,hatta kaşıkla içine batırarak koyun ve üzerine pudra şekeri serpin.Sonrada sıcakken afiyetle yiyin..
ben bunun en pratiğini biliyorum bim den alıyorsun 15 dk 200 derece ısınmış fırında pişirip yiyorsun:zuhaha::zuhaha::zuhaha: çok tembelim ama değil mi?:füü: