Pandispanya için malzemeler (dikdörtgen fırın tepsisi) *4 adet yumurta *4 türk kahvesi fincanı toz şeker *5 türk kahvesi fincanı un *1 paket kabartma tozu Krema için malzemeler: *1 paket dr. oetker çikolata sosu *1 poşet vanilyalı cremaole *5 su bardağı süt Katlar için: *1 paket sade pötibör *1 paket kakaolu pötibör *1 su bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için) Yapılışı: *Yumurta ve toz şeker mikserle yüksek devirde tamamen homojen oluncaya kadar çırpılır.Un ve kabartma tozu eklenerek tekrar çırpılır. *Hazırlanan karışım, zemini sıvıyağ ile yağlanmış tepsiye dökülür ve üzeri kaşıkla düzleştirilir.160 c ısıtılmış fırında pişirilir. *Pişen ve ılıklaşan kekin üzerine 1 çay bardağı şekerli süt gezdirilir. *3 su bardağı sütle çikolata sosu pişirilir.Hafif ılıklaşınca cremaole ve 2 su bardağı süt, çikolata sosuna eklenerek yüksek devirde çırpılır. *Pastanın tek sancılı kısmı burası; hazırlanan krema eşit miktarda 3′e bölünerek kekin üzerine, bisküvilerin arasına sürülür. *1 saat buzdolabında dinlendirildikten sonra arzu edilen şekilde süslenerek servis yapılabilir.