Malzemeler: 1 paket margarin ya da tereyağı (oda ısısında yumuşamış) 1 su bardağı toz şeker 2 tane yumurta 4-4,5 su bardağı un 1/2 su bardağı iri kıyılmış fındık (ben toz badem kullandım) 1 tatlı kaşığı tarçın 1 paket kabartma tozu 1 limon ya da portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı süt Üzerine serpmek için pudra şekeri Yapılışı: Karıştırma kabına yumurtaları, sütü, tarçını, şekeri, kabuk rendesini ve yağı alın, krem haline gelene kadar iyice karıştırın. Unu ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur hazırlayın. En son fındık ve kuru üzümü ekleyip son kez yoğurun. Hamurdan ceviz kadar parçalar alın, yuvarlayın ve yağladığınız yada yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin. 180 dereceli önceden ısınmış fırında pembeleşmeye başlayana kadar pişirin. Fırından alın, ılıyınca pudra şekeri serpin. Alıntıdır.