MALZEMELER: Kurabiyesi İçin: 20-22 adet için; 1 paket margarin 1 tane yumurta 1,5 su bardağı tozşeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un Kreması İçin: 2 su bardağı süt 1 dolu çorba kaşığı un 1 dolu çorba kaşığı mısır nişastası 1 çay bardağı tozşeker 1 paket vanilya Diğer Malzemeler: 2 su bardağı süt 1,1-5 su bardağı hindistancevizi YAPILIŞI: Önce kurabiyeyi yapmak için yoğurma kabına margarin ve şekeri koyup iyice yoğurup içine yumurta ve sıvı yağı ekleyelim. Biraz daha harmanlayıp içine un vanilya ve kabartma tozunu ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edelim. Ceviz büyüklüğünde veya biraz daha küçük parçalar alıp yuvarlayalım. Biraz bastırıp yassılaştırıp tepsiye dizelim. Isıtılmış 180'Cde pişirelim. Kurabiye fırında pişerken muhallebiyi hazırlayalım. Tencereye önce un,nişasta ve şekeri koyup karıştıralım. Topak olmasın diye sütü azar azar karıştırarak ekleyelim.Ocağa alıp pişirelim.İçine vanilya ekleyelim. 1,2 dakika mikserleyelim. Fırından çıkan kurabiyelerin ilk sıcaklığı çıkınca kurabiyenin altına 1 kaşık krema sürüp başka bir kurabiyenin altını yapıştıralım. Süte batırıp hindistancevizine bulayalım.Bir iki saat dinlendirip servis yapalım. Afiyet olsun.