Malzemeler: Bisküvisi İçin: 100 gram tereyağ(oda sıcaklığında) 1 yumurta sarısı 1/2 çay bardağı ince çekilmiş fındık 1/2 paket kabartma tozu 1/2 su bardağı pudra şekeri aldığı kadar un (kulak memesi yumuşaklığında olacak kadar) Marsmallow İçin: 1 paket sade kremşanti 2 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu toz jöle 1 çay bardağı kaynar su yada 400 gr. marshmellow(haribo) Üzeri İçin: İstediğiniz renk pasta süsleri Yapılışı: Bisküvileri hazırlamakla işe başlıyoruz. Bisküvi malzemelerinin hepsi bir kasede birleştirilerek yoğurulur. Hamur elde edilir. Hamurumuzu buzdolabında 10 dakika bekletiriz. Çıkartıp, açarız, çay bardağı ile kesip, yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizeriz. Önceden ısıtılmış fırında 150 derecede, üzeri hafif pembeleşene kadar pişiririz. Soğuturuz. Jöleyi sıcak suyla karıştırır, ılımaya bırakırız. Krem şantiyi, süt ile çırpar kıvamına getiririz. Krem şantiye, jöleyi azar azar eklerken bir taraftan da mikserde çırpıyoruz. Böylece 2 dakika çırparız. Tarifte buzdolabında çok az bekletilmesi öneriliyordu, fakat ben bekletmeden, bisküvilere koymayı tercih ettim. Eğer siz kıvamı gelmesi için bekletirseniz, fazla uzun olmasın yoksa mashmallow sertleşecektir. Bisküvilerin üzerine sıkma aparatı ile sıkarız. Pasta süslerini bir tabağa alıp, içine batırırız. Soğuması için buzdolabına kaldırırız. Afiyet Olsun