16-18 adet MALZEMELER 3 su bardağı süt 7 yemek kaşığı irmik 7 yemek kaşığı toz şeker 1 poşet krem şanti 1 paket vanilya bulamak için: hindistan cevizi çekilmiş fındık toz Antep fıstığı üzerine: Bütün Antep fıstığı,fındık ya da badem HAZIRLANIŞI Öncelikle süt,toz şeker ve irmiği bir tencereye alın. Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.Ocaktan alıp karıştırarak soğutun. Soğuyan muhallebiye toz krem şanti ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Yanınıza bir kase su alın ve elinizi arada ıslatarak irmik karışımından küçük bir ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayarak top haline getirin. Yuvarladığınız topların bir kısmını toz fıstığa, bir kısmını dövülmüş fındığa ve hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın.Üzerlerine bütün Antep fıstığı batırıp hemen servis edebilirsiniz.Buzdolabında muhafaza edin.