öncelikle titretecegimiz resmimizi photoshop ta açıyoruz 2.daha sonra layerimizi iki kere duplicate ediyoruz 3.backraund copy layerimiza sırayla filter>blur<render uyguluyoruz (amount 1 8) 4.backraundcopy2 yada aynı şekilde filter>blur>render uygulayım bu sefer amountu 30 yapıyoruz.. 5.image readye geçiyoruz layerimizi animation windowstan 5 tane duplicate ediyoruz 6.daha sonra sag taraftakı panelden 1 resim için ilk ve üçüncü layerları 2 resim için 1ve 3yi 3 resim için 1 ve2 ü 4 resim için 2ve 3ü 5 resim içi 1 ve 3 ü 6 resim içinde 1 ve 2 inci layerlarımızı kapatıyoruz (yani göz işaretleri ni görünmez yapıyoruz) daha sonra her resime 0,1 sn zaman veriyoruz en son olarak file>save optimised as diyip kaydediyoruz hayırlı olsun
Reyhan bunu yaptım ama sanırım benim resim baya bi büyük geldi 1mb falan oldu boyutu http://img215.imageshack.us/img215/1574/02alukardbynatalirusano.gif buda link bu arada anlatım hiç güzel değil resimlere bakarak yaptım resmen sadece bi ara bunun anlatımını kendimiz yapalım . Ama teşekkürler sanki güzel oldu.
Baya büyük olmuş Önce resmi küçültüp sonra yapsaydın keske canm. Bende yapmıstım bunu. Hemde bazen kolaya kacıp yaptıklarım da var hani Ellerine sağlık ki. :gül: Buda benden ..
işte resmi küçültmeyi beceremedim ondan böyle oldu karıştırma orasını neyse artık acemilik oldu gelecek sefere küçüğünüde yaparız sen gösterince :$