rica edıorum ...x]...x]

'İstek & Öneri & Şikayetleriniz' forumunda Brutal tarafından 7 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. Brutal

Brutal New Member

İmza kısmındakı karekter sayısını ve actıgımız konulardakı gif eklenebılme sayısını da artırırsanız sımdılık ii olur

bi de konu açarken "Her 30 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz. Yeni Mesaj yazabilmeniz için daha 16 Saniye beklemelisiniz." bunu da kaldırın

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

İmza karakter limiti 300 yapılmıştır. Konularda resim ekleme sınırı dün düzenlendi ve 15tir. Eğer fazla resim varsa konunun altına mesaj olarak ilave etmek daha güzel olur vedat.

Mesajlar arası süre limiti 30dan 20ye çekilmiştir. İyi forumlar :)

3. Brutal

Brutal New Member

sunu 15 yapsak olazmı 5 sn beklemym sımdı :p

4. Özgür

Kardeşim sen konu açıyosun ama başka adam gidiyo oyunlarda post kasıyo :) onu bi şekilde duraklatmamız lazım. Yeterli şuan için. Teşekkürler vedatım

5. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

oyunlarda post kasılmaması için forum oyunları bölümüne atılan mesajların gözükmemesi gibi bişey yapılamazmı :) yani atıorum adamın 100 konusu diğer bölümlere ama oyunlarda 300 mesajı var bu 300 mesaj gözükmesin böyle bi önlem alma ihtimali yokmu ?

6. ......

...... Misafir

yani ;

ortalama su kadar konusu olmadan oyunlar bölümündeki oyunları oynayamasın qibi bisey mi ?

7. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

hyr oyunlar bölümüne atmış olduğu mesajlar gözükmesin , bu durumda oyunlar bölümünde post kasamaz ve diğer arkadaşlarda daha rahat konu paylaşımında bulunabilir (süre)

8. ......

...... Misafir

hımm .. anLadım ..

9. Özgür

Öncelikle post kasmaktan kastım mesaj sayısını yükseltmek için değil daha çok oyun oynayıp eglenmek için

Dediğiniz yöntem uygulanabilir ama gereksiz birşey olur 20 sn uzun bir süre değil konu açan biri için daha sonra gerek görülürse yapılır . Teşekkürler fikirler için arkadaşlar .

Çözüldüğünden dolayı konu kilitlenmiştir tarafımdan. İyi Forumlar

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş