Yirminci yüzyıl şiirinin en büyük ustalarından biri sayılan Robert Graves (1895-1985), roman, anı, deneme ve eleştiri türlerinde de başarılı yapıtlar vermiş bir yazardır. Özellikle tarihsel romanlarıyla yaygın bir üne kavuşmuş; BBC'nin televizyon dizisi olarak hazırladığı Ben Claudius , dünyanın birçok ülkesinde hayranlıkla izlenmiştir. Robert Graves, Ben, Claudius'ta istemeye istemeye kendini imparatorluk tahtında bulan kekeme Claudisu'un ağzından Roma İmparatorluğu'nun görkemini, soysuzlaşmasını ve akıl almaz çılgınlıklarını ele alırken Augustus ile Tiberius'un kanlı temizlik girişimlerini, Livia'nın saray entrikalarını, Caligula'nın kendisini tanrılığa yükseltişini usta bir alaycılıkla sergilemektedir. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
kiitap için teşekkürler sha. roma imp iligili kitapları çok esevrim zaten daha önce gore vidalın julian kitabını okumuş çok beğenmiştim tabiri caizse kitap elimde parçalanmıştı ama kitabı indiremedim rabid "file not found" demekte daoya düşümüş herhalde yeniden eklersen sevinirim arşiviminde böyle bir kitap olması hoşuma gider şimdiden teşekkürler
Link hala ölü yöneticilere ek özel mesajda attım ama düzelme yok. Konu ile ilgilenecek birileri yokmu?