Tarama Runaway Düzenleme Ser_reS LİNK Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Keyıflı okumalar arkadaşlar
Ellerinize sağlık kızlar. Küflü'den umudu kesmiştim son bir kez bakayım dedim,süprizz Bir tarafım eksik kalıyor sanki Küflü'ye ulaşamayınca. Bağımlıyım itiraf ediyorum Teşekkürler alıp kaçıyorum yine.
Tesekkürler canim benim:canim: Birazdan yine yeniden sizlerleyim sevgili dinleyicilerim benim:zuhaha: Ben sizler var oldugunuz müddetce varimmmm:zuhaha::zuhaha:
bu gün site kapalı olduğu halde sen yinede hazırlklısın benimde elimden seni takdir etmekten başka bir şey gelmiyor ellerine yüreğine sağlık güzellikler senin olsun
ben umudumu hıc kesmedım ama ıyı oldu hastayım grıp fecı yattım tum gun ama yataga leptopu getırıp 7 8 kıtap duzenledım o ayrı:füü: keyıflı okumalar canım:canim: harıka olan kuflu ortamı dostluk:canim: bu kesıntıler bızı sogutucagına daha bır hırsla baglıyor kufluye:Frnds: kıtabı acıcaktım ne zamandır beklıyordun dıye hadı gel de kavusturuym senı bekledıgn kıtaba sen gelmeden acmıcam söz:canim:
cnm tum gun hem bd okudum hem duzenledım :füü: bana tatıl yok 3 gunde enaz 15 bd duzenledım rekora gıdıyorum bırde enaz 3 4 cesıt duzenlıyorum:füü: her daım hazırlıklıyım daha cok bd var hazır beklıyen keyıflı okumalar arkadaşlar