S.S. Atıcı - Ben İyi Bir Kızdım!

'E-Kitap' forumunda elly tarafından 26 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. elly

elly New Member

BEN İYİ BİR KIZDIM - S.S. ATICI

KONUSU:

Hayat bazen çok fazla tozpembe gelir insana. Elif’e de öyle geliyordu. Hayallerinde çok şey vardı. Hayat onun için birçok güzel hediye sunmuştu. Mutlu bir kızdı. Güzel bir kızdı. İyi bir kızdı ya da öyle olduğunu sanıyordu.

Ta ki ‘onunla’ tanışana kadar!

Bazı şeyleri öğrenmek için tecrübe etmesi gerektiğini daha sonra öğrendi. Mesela hayatın sandığı gibi bir yer olmadığını. Ya da insanların bildikleri insan olmadıklarını. Kabuğunun dışına çıktığında her söylenen sözün doğru olmadığını da çok geç öğrendi…

O, iyi bir kızdı… Hayalleri vardı.

ÖNSÖZ:

Aslında tamamen farklı bir amaçla yazmaya başlamıştım. Fakat ben daha ne olduğunu anlamadan satırlar kayıp gitti. Daha sonra uçuk hayal gücüm devreye girdi sabaha kadar bilgisayarın başında oturduğumu, hiç durmadan yazdığımı hatırlıyorum ve sonra bu hikaye ortaya çıktı.

Yayımlanacağını hiç düşünmeden yazılmış bir hikâye. Ve tabii ki her zamanki gibi yazarken yanımda olan ve beni destekleyen dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bunun kitap olması için uğraşan ve gecelerini bana ve hikâyeye ayıran Tuba’ma da ayrıca teşekkür ediyorum.

Umarım satırlarda aradığınızı bulabilirsiniz… Fakat unutmayalım bu bir aşk hikâyesi değil!

Tarama, hatta komple kitabı düzenleme bana aittir :D

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

SABAR bunu beğendi.
  2. Gul

Gul Well-Known Member

Ellerinize sağlık..çok teşekkürler :)

3. tolga

tolga New Member

Saol

4. tolga

tolga New Member

Eline saglık

5. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

emeğinize sağllık,çok teşekkürler

6. asasaqw

asasaqw New Member

teşekürler

7. nurokan

nurokan Active Member

teşekürler

8. devil_7

devil_7 Well-Known Member

Her zaman ki gibi yine muhteşem bir kitaptı. Ben şaşırmıyorum artık zaten... bi solukta okuyuverdim.... Arada okanın anlatıma geçmeside ayrıca hoşuma gitti, kitabın sonuna kadar suskundu çünkü. Kitabın sonunda da "sanırım bu bir son değil" yazıyordu bunu kitabın devmının geleceği şeklimde yorumlayabilirim heralde değil mi? Bu şekilde düşünmek beni daha mutlu edicek.

9. huzami

huzami E-kitap Müdavim

Yazarımızın öbür kitaplarını çok beğenerek okumuştum eminim buda muhteşem bir kitaptır.Emeğine yüreğine sağlık çok teşekkürler

10. mrv1519

mrv1519 New Member

teşekkürler

11. bermer

bermer Well-Known Member

Teşekkür ederim. Önsöz'den sonra merakım uyandı...

12. darrenjonas

darrenjonas New Member

Teşekkürler.

13. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

14. lupida

lupida Active Member

teşekkürler

15. hutema

hutema New Member

Teşekkürler

16. turkann

turkann New Member

Teşekkürler,elinize sağlık

17. kader14

kader14 New Member

teşekkür ederim.

18. salem

salem Active Member

teşekkürler

19. igiyondal

igiyondal New Member

Emeğe teşekkürler.:gül: Ben ilk kez okuyacağım bu yazarın romanını. Heyecanlandım şimdi, iyi mi :zuhaha:

20. seda*

seda* New Member

teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş