S.S. Atıcı - Kimliksiz

'E-Kitap' forumunda elly tarafından 7 Oca 2012 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. elly

elly New Member

S.S. Atıcı - Kimliksiz

Tanıtım:

Karanlık bir geçmişle ve acımasızlığıyla nam salmış, azılı bir suçlu olan Deryal Yiğit kendi çöplüğünden
    bir krallık yaratmıştı. Kadınlara değer vermeyen, garip takıntıları ve sadece kendine sakladığı sırları olan
    Deryal'in hayatına Burcu bomba gibi düşmüştü. Burcu, onun yeni takıntısı mı, Oyuncağı mı, yoksa hayatının yörüngesini tamamen
    değiştirebilecek olan tek kadın mıydı?

Peki ya Burcu ondan ne istiyordu? Tüm cesaretini toplayıp kendisini Deryal'in hayatına dahil etmişti ya da etmek zorunda kalmıştı... Peki ya Deryal'in hayatından kolayca çıkabilecek miydi? Ya da çıkmak isteyecek miydi?
    Omuzlarına binen tonlarca yükün arasında aşkı kaldırabilecek miydi?

Kitaptan Minik Bir Bölüm:

“Ne oldu sana güzelim? Anlat bana!”diye sordu. Burcu, önemsiz der gibi başını iki yana salladı.

“Hayır!”’dedi Deryal, Burcu’yu tekrar sert göğsüne yatırdı. ”Bana, seni kimin üzdüğünü söyleyeceksin. Akıttığın her damlanın ne kadar değerli olduğunun bilinmesi gerekiyor ki bir daha senin ağlamaman gerektiğini herkes bilsin!”

“Ben sadece. ”dedi Burcu fısıltıyla. ”Sadece kendimi yalnız hissettim. ”

“Beni adam yerine koymuyor musun Burcum?”İki gencin bedenleri küçücük bir harfle irkildi. Deryal, dudaklarından çıkan söze şaşkındı. Burcu, Deryal’in adını seslenişindeki sahiplenişe şaşkındı. Ona yalan söylemekten nefret ediyordu ve tam şu anda kendisinden de nefret etmeye başlamıştı.

“Sen yoktun!”dedi yutkunarak. Deryal, genç kızın başını tekrar avuçları arasına aldı, alnına bir öpücük kondurdu ve başını geriye çekti.

“Ben varım. ”Dedi yumuşak bir tonla ıslak ve titreyen menekşe gözlerin derinliklerine bakarak. ”Sen istediğin sürece hep olacağım!”diye devam etti Burcu’ya açık bir kapı bırakarak. Burcu, olmayacağını biliyordu. Daha sonra olmak istemeyeceğini. Tekrar, hıçkırıklarla ağlayarak Deryal’in boynuna gömdü başını.

“Bak şimdi” dedi Deryal. ”İstersen giderim Burcum” dedi alayla. Burcu, başını iki yana salladı.

“Gitme. ”dedi fısıltıyla.

Deryal, genç kızın sözlerindeki içtenliği duyduğunda kalbini kanatlanmış gibi hissetti. Gülümsedi ve genç kızın saçlarını okşamaya başladı.

“Bana neler olduğunu anlatacak mısın?”diye sordu yumuşak bir sesle. ”Saatlerdir pimi çekilmiş bir bomba gibi dolanarak sana ulaşmaya çalışıyorum. Aklıma neler geldiğini bir bilsen?”

“Annem ve babamın mezarına gittim. ”dedi Burcu. Hıçkırıkları biraz azalmış, tarazlı sesi yerini bulmaya başlamıştı. Burcu, en azından bu kısmında doğruyu söylediğine seviniyordu. ”Özür dilerim. ”

Bünye küçüktü, ama mahiyeti meleklerinden oluşuyordu. İlahi bir sanatın ellerinden çıkmış, cihanı katlayıp, minyatürleştirmiş ve onda var etmişti. Nihayeti gelmez bir güç yüklenmişti menekşe mavisine ki âlem, insan denen basit varlık önünde secde etsin. İsmini dua bilsin.

Yorumlar:

“Bu hikayede iyi adamlar ve pembe hayatlar yok. Kötüler, çok kötüler ve acımasızlar var. Yalanlar ve berbat yalanlar da var. Tüm bunların içinde saplantılı bir adamın tek kurtuluşu olan aşkı da... Bu aşk, okuyanları hayrete düşürmekle kalmıyor, kendisine tutkuyla bağlıyor… Eksik kalan tüm parçalarınızı tamamlıyor. Zihninizin bir köşesinde kendine en güzel yeri seçiyor. Benim için öyle oldu.” – R. Arlem

“ S.S. Atıcı her zaman yarattığı dünyasına beni de dahil ediyor! Çünkü okurken farkında olmadan hepimiz o dünyanın bir bireyi oluyoruz! Kimliksiz’i okurken Deryal’e üzülecek, ona aşık olacak, ona kızacaksanız… Obsesif ve hayattan darbeler almış bir adam… Sizce sevdiği kadın için neleri göze alır? Ben her şeyi diyorum! Bakalım siz ne diyeceksiniz?” – T. Elly Kat

Tarama Bana Aittir.

İndirme Linki:
    Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

ebrusef ve SABAR bunu beğendi.
  2. sahara.

sahara. Well-Known Member

emeğinize sağlık

3. merve03061985

merve03061985 Well-Known Member

4. angel8793

angel8793 New Member

teşekkürler

5. turkann

turkann New Member

elinize sağlık

6. m_zumrut

m_zumrut New Member

emeğin ve paylaşımın için teşekkürler

7. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Dün gece "Leonard" ´ı okuma fırsatı buldum ve bitirmeden başından kalkamadım...
    Karşılaştırma yapmak istemiyorum ama (tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla cok farklı konular)
    eğer bu hikaye de diğerinin yarısı kadar bile iyiyse, herhalde yine uykusuz kalacağım …
    Paylaştığınız icin teşekkür ediyorum...

8. elly

elly New Member

Ben Leonard'ın bitirilmesini beklerken çıldırmıştım ve yazarın beynini yemiştim :) Alec gibi bir erkeği yazdığı için hala minnettarım ona. Konular farklı evet. Onun için minik bir parçasını da attım. Ama ne kadar farklı olursa olsun, yazarın tarzını sevdiysen bunu da soluksuz okuyacaksın. Karaktere hem sinirlendim hem aşık oldum. Bu tarzda kitapları seviyorsan... bayılacaksın. Ayrıca elimde düzenlemede Leonard gibi tarihi bir kitap daha var. :) Çok teşekkürler yorum için.

9. clondike

clondike Well-Known Member

Henüz diğerini de okuyamadım ama konu ilginç gözüküyor. Emekleriniz için çok teşekkür ederim...:gül::Frnds:

10. Gul

Gul Well-Known Member

emeğinize sağlık:)

11. filizdeniz

filizdeniz Active Member

teşekkürler

12. yesis

yesis New Member

teşekkürler

13. harikaya

harikaya Well-Known Member

Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim:)

14. hnd88

hnd88 Member

tesekkurler

15. aleren

aleren <b>Lazkopat Kartaliçe 2</b>

Her kaleme aldığı hikayede kafaları karıştıran ve dolu dizgin süreçlere bizi tabi tutan S.S. Atıcı bu sefer beni nerelere sürükleyeceksin çok merak ediyorum. Büyük bir merakla daha okuyacağım bir hikaye sunduğun için teşekkürler. Emek için ayrıca teşekkürler :)

16. Gazoz

Gazoz Active Member

tesekkur

17. ilknur123

ilknur123 Active Member

teşekkürler

18. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

19. saifa

saifa Well-Known Member

teşekkürler

20. elly

elly New Member

Rica ederim. Aleren çok teşekkür ettik güzel yorumun için =)

Bu Sayfayı Paylaş