S.S. Atıcı - Toplama Kampı

'E-Kitap' forumunda elly tarafından 23 Şub 2012 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. elly

elly New Member

S.S. Atıcı - Toplama Kampı

TANITIM

Kalbi buz tutmuş bir savaşçı. Hayatına tekrar yön vermek isterken onu zorla bir savaşa sokmak isteyen Hermes tarafından esir alınıyor. Melanie, kendisini, savaşçılarını ve çocuklarını kurtarmak için savaşı kabul etmek zorunda. Ama bu onun planları olmadığı anlamına gelmiyor!

Ve planlarının içinde yakışıklı, ukala, çekici ve bunu kullanmasını çok iyi başarabilen, sözleri kafa karıştırıcı, alaycı ve gizemli bir prensi de dahil etmek zorunda. Ona ihtiyacı var ve ona ihtiyaç duymaktan nefret ediyor. Buz tuttuğu sandığı kalbinin çatırdamaya başladığını anladığında dehşete düşüyor.

Biri ateş, diğeri buz… Hangisi sağ çıkacak?

ÖNSÖZ

Yazı yazmayı, beynimin içinde hareket eden ve konuşup duran belirsiz siluetleri kaleme dökmeyi seviyorum.

Ve beynimin içindeki kelimeleri yazıya dökerken her zaman yanımda bulunan ve bana destek veren biricik dostlarıma teşekkür etmek istiyorum. Ve her ne kadar bunu her zaman söylesem de bir kuru teşekkürün yetmeyeceğini biliyorum. Yazarken beni desteklemek bir yana, üstesinden gelemediğim birçok durumu seve seve üstleniyorlar. Ben buna dostluk diyorum. Karşılıksız bir şeyler yapabilmek! Bu herkesin başına gelebilen bir şans değil. Dostlarıma milyonlarca teşekkür ediyorum…

Tarama bana aittir.

İNDİRME LİNKİ:

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

Ekli dosyalar:

ebrusef ve SABAR bunu beğendi.
  2. ShETaiN

ShETaiN New Member

Teşekkürler.

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

paylaşım için teşekkürler

4. Gul

Gul Well-Known Member

Çok teşekkürler, emeğinize sağlık :gül:

5. m_zumrut

m_zumrut New Member

emeğin ve paylaşımın için teşekkürler

6. kızılgedik

kızılgedik Active Member

TeŞekkÜrler

7. kızılgedik

kızılgedik Active Member

Çok teŞekkÜrler

8. virgül

virgül New Member

Cok tesekkür ederim. Ellerinize saglik!

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Bu tarz benim en sevdigim tarzlardan birisidir...Hafif masalsi, icinde mitolojik veya tarihsel ögeler barindiran,bazen fantastik kurgunun kullanildigi ya da tarihselken arada günümüze baglanti kurulabilen türde öyküler... Herseye imkan verebilen ve hayalgücünü zorlayan tipte kitaplar..Beni neyin bekledigini merak ediyorum...Paylastiginiz icin tesekkürler elly...

Not: Hermes´in , rüzgar tanrisi ve tanrilarin habercisi olan Hermes olup olmadigini merak ettim, yoksa sadece isim mi kullanilmis?? :)

10. angel8793

angel8793 New Member

teşekkürler

11. elly

elly New Member

Sadece isim :) Bu Hermes Tanrı'dan çok şeytan :)

12. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

13. mehtap açık

mehtap açık Active Member

teşekkürler

14. kötükedi

kötükedi New Member

teşekkürler

15. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

16. bukito

bukito Well-Known Member

çok teşekkürler... ellerinize sağlık...

17. tolga

tolga New Member

18. birdie

birdie Well-Known Member

Sevgili elly, emeğin için çok teşekkür ediyorum. Yazarın (arkadaşındı yanılmıyorsam) içten önsözünü okuyunca ne kadar hoş bir insan olduğunu düşündüm. Yeteneğini keşfetmiş, üretiyor ve çevresinde kendisi gibi insanlarla güzel bir ilişki kurmuş, hepsini birden idare edip gidiyor :) Eminim senin gibi dostları da hoş insanlardır ve benzer yaşamlar sürdüyorlardır. Tanıştığımız için (dolaylı da olsa) çok memnunum. Kolay gelsin.

19. leyla_yy

leyla_yy E-kitap Müdavim

canım ellerine sağlık :)

20. filizdeniz

filizdeniz Active Member

teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş