MALZEMELER: 4 tane yumurta 4 fincan şeker (birer parmak noksan kullanın) 2-3 yemek kaşığı süt 5 fincan un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 limon kabuğu rendesi Kreması İçin: 4 yemek kaşığı un 7 yemek kaşığı şeker 2,5 su bardağı süt (500 gr) 25 gr tereyağı 1 paket vanilya Dışı İçin: 2 su bardağı süt (ılık olsun) 2 su bardağı hindistancevizi Muz ya da iri çekilmiş fındık YAPILIŞI: *Yumurta ve şekeri en az 10 dakika mikserde çırpın. Sütü ekleyip bir kez daha çırpın. *Un, kabartma tozu, vanilya ve limon kabuğu rendesi ekleyerek tahta kaşıkla karıştırın ve yağladığınız mini fırın tepsisine hamuru boşaltın, üzerini düzeltip 150 dereceli önceden ısınmış fırında kurutmadan pişirin. *Bu arada kremayı hazırlayın. Sütü, unu ve şekeri tencereye alıp karıştırarak kaynatın. Krema kıvamına gelince ocaktan alın, soğuyunca vanilya ve tereyağını ekleyerek mikserle 5 dakika çırpın. *Kek pişince biraz ılımasını bekleyin, istediğiniz büyüklükte dikdörtgen parçalar kesin. *Bu parçaları tekrar enlemesine ikiye kesin, yani bir dikdörtgen parçadan iki tane kek elde edin. *Kestiğiniz parçanın kızarmış tarafını içe dışa alarak kremadan sürün, ister fındık ister muz (uzun ince kesin) yayın ve rulo şeklinde sarın. (iki ucu birleşse yeter) *Hazırladığınız mini pastayı ılık süte batırın ve çıkarın, geniş bir tabağa hindistancevizini serpin, süte batırdığınız pastayı hindistancevizine bulayın ve bir kaba tüm pastaları yan yana dizin. *En az 5-6 saat buzdolabında dinlendirin ve üzerine isterseniz meyveli yada çikolata sos döküp servis edin. Alıntıdır.