Joss geçmişte yaşadığı acıları bir kutuya kilitleyip her şeyi unutmak için Amerikadan iskoçyaya yerleşmişti ve şimdi yeni bir ev arıyordu. Bulduğu ev Dublin Caddesindeki havalı binalardan birindeydi. Yolda bir adamla karşılaştı. Takım elbiseli, bronz tenli, çıldırtıcı İskoç aksanlı, maço tavırlı, seksi bakışlı Bradenla. Joss, Bradenın her zaman kolunda taşıdığı Barbşe kılıklı kızlardan biri değildi, olmaya da hiç niyeti yoktu. Ama insan arzularına nereye kadar gem vurabilir? Kalbiniz başka, beyniniz başka şey söylüyorsa, hangisinin sözünü dinlesiniz? Trajedi. Seks. Tutku. Kahkaha. Kıskançlık. #1 New York Times Bestseller The Wall Street Journal Bestseller Amazon Bestseller USA Today Bestseller Ve 30 ülkede milyonlarca okuyucuya ulaşmış, son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi. Ciltli , 364 sayfa Eylül 2013 tarihinde , DEX tarafından yayınlandı Benden Not:Kitabın dün tanıtımını görüp,beğenmiş,alıp okunacaklar listeme yazmıştım.Bugün sahafta tezgahın bir köşesinde gördüğümde şansıma inanamayıp balıklama atladım üstüne.Sonuçta yeni çıkmış bir kitabı sahafta bulmak ve yarı fiyatına almak ayrı bir şanstı benim için.Akşam saat 20.00 gibi başladım kitaba ve elimden bırakmak mümkün olmadı,tabiki bitirdim.Ve koştur koştur buraya geldim,size de söylemek için.Böyle bir girişten sonra anlayacağınız üzere kitaba bayıldım.Kitabın ismi bir aşk roman için bana çok alakasız gelsede (orjinal adıda çok az bir farkla aynı 'On Dublin Street' ) kitap çok güzel bir aşk romanıydı.Çiftimiz Grey,Cross vb gibi tutkulu,arızalı,zenginler. Ama bu kitapta +18 konularında diğerleri gibi aşırılıklar yok.Evet bu kitapta da +18 sahneler var ama anca son dönem bdler kıvamında Uzun lafın kısası ben çok beğendim kitabı.Benim gibi bu tarz kitaplar sevenlere tavsiye ederim.
Kitaba bir de video yapmışlar. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bIQz8fcB46E]Dublin Caddesi - Samantha Young | Alıntılar - YouTube[/ame]