Kitap Huzami Tarama Dzida75 Düzenleme Ser_reS Kötü haber yüreğine bir bıçak gibi saplandı. Babası, nesillerdir oturdukları Ambermère'i satıyordu. Hem de son derece şaibeli bir yabancıya. Julia ise malikânenin sahibesi olarak, Kendrick AilesiNe layık kocası ve çocuklarıyla birlikte Ambermère'de geçireceği günleri düşlemişti hep. Yakışıklı ve küstah Alex Constantis düşlerindeki koca değildi. Ama doğup büyüdüğü bu malikâneden ayrılmamasının tek yolu Ambermère'in yeni efendisiyle evlenmesiydi. Julia, Alex*in teklifini kabul etti. Her şeyin başlangıcı da bu oldu. ABY KÜÇÜK Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. ABY BÜYÜK Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. PDF Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. şuan bu kitabı denizin ortasında açıyorum ideal kocayı bulduk mihraba götürdük ee sonrası balayı bu kıtabı ruzgar arkadaşımıza ithaf ediyorum tatilde bile paylaşıma devam görüsürüz arkadaşlar
Ellerinize sağlık hanımlar. Sara Craven'ın torbasına bir tane daha attık. Teşekkür ederimm. Serres çiftli sayfa düzenleme imkanı yok mu güzelim. Pdf yerine abbyy seçiyorum artık. Herşey gelecekteki e-kitap okuyucum için