Sarah Maclean - İntikam Ateşi

'Kitap tanıtım' forumunda alkane tarafından 4 Eki 2013 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

İntikam Ateşi

Toprakların kaderi, bir gün yeniden gerçek sahiplerinin adımları altında uzanmaktır. Michael Bourne, topraklarını kumarda kaybedince elinde malikânesi ve unvanından başka hiçbir şeyi kalmaz. Ancak aradan geçen yıllar ona iyi davranır ve kaybettiklerinden daha fazlasını aynı yolla kazanır: kumarla. Elde edemediği tek şey çocukluğunu geçirdiği Falconville topraklarıdır. Çocukluk günlerinden kalma eski bir kıpırtı, insanın kalbini yeniden attırabilir.

Penelope Marburynin evlilik yaşı geçmiştir. Babası onun hayat arkadaşı bulmasını kolaylaştırmak için, sahip olduğu Falconville topraklarını da kızının çeyizine dahil eder. Bu haber kısa sürede yayılır ve birçok erkek gibi Michaelın da dikkatini çeker. Kendisini, bir vakitler kaybettiği topraklarına götürecek yolu bulduğunu düşünmektedir.

"MacLean rakipsiz."
    -Chicago Tribune-

"Enfes Bir Hikâye."
    -Eloisa James-
    (Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 410

Baskı Yılı: 2013

Dili: Türkçe
    Yayınevi: Nemesis Kitap​

periza bunu beğendi.
  2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkürler Alkanem....

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Şimdi okudum bitidim bu kitabı ve çok beğendim.Seriymiş bu kitap.2.kitapta Lady Philippa Marbury ve Jasper Arlesley, Earl Harlow (Cross) un hikayesi var.Ki 1.kitabın sonunda bu kitaba ufacık bir giriş yaparak insanı heveslendiriyorlar.3.kitapta ise William Harrow, Duke of Lamont (Temple) 'ın hikayesi varmış.Umarım Nemesis Kitap bizi çok bekletmeden yayınlar kitapları.

4. bermer

bermer Well-Known Member

Henüz bitirdim, çok ama çok güzel bir kitaptı. Çok iyi kurgulanmış bir hikaye, içerik en sevdiğim konulardan biri olan "intikamcı bir ruh ve onun masum kurbanı" olarak akıyordu.

5. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Bende başlıyorum çok güzel şeyler yazmışsınız

6. mango

mango Active Member

Tesekkur

7. canan57

canan57 Active Member

teşekkürederim

8. yaseminayse

yaseminayse New Member

teşekürler