MALZEMELER: 100 gram margarin 2 çay bardağı toz şeker 2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1,5 su bardağı un Diğer Malzemeler: 2 tane şeftali 3 çorba kaşığı toz şeker YAPILIŞI: 25 cm. çapındaki kalıbın tabanına yağlı kağıt serip toz şekeri serpelim. Şeftalilerin kabuklarını soyup dilimleyelim.Kalıbın tabanına dizelim. Kek hamuru için margarin ve şekeri mikserle bir kaç dakika çırpıp içine diğer malzemeleri ekleyelim. Kalıba şeftalilerin şeklini bozmadan dikkatlice dökelim. Isıtılmış 175 derecelik fırında pişirelim. İyice pişen keki fırından çıkarıp biraz soğutalım. Servis tabağına ters çevirip kağıdı yavaşça kaldıralım. İsterseniz pudra şekeri serpip servis yapalım. Alıntıdır.