Pandipanyası için: 4 adet oda sıcaklığında bekletilmiş yumurta 1 su bardağı dolusu şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı un Yumurtaları kaba kırıp şeker ile iyice kabarana kadar çırpalım. Üstüne diğer malzemeleri ekleyip mikserin orta hızında çırpmaya devam edelim. Malzeme birbiriyle özdeşleştiği zaman çırpmayı bırakalım. Dibi yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş bir kek kalıbına pandispanya hamurunu dökelim. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üstü hafif pembeleşene kadar pişirip, piştiğinden emin olmak için kürdan batıralım. Piştiyse fırında çıkarıp soğumaya bırakalım. Muhallebisi için: 500 gr süt 1,5 çay bardağı şeker 1 çay bardağı un 1 yemek kaşığı nişasta 2 adet yumurtanın sarısı 1 pkt vanilya Tüm malzemeleri tencereye alıp karıştırarak pişirelim. Süslemesi için: kompostosu veya konservesi veya taze mevsim meyveleri Pandispanyayı iki kat keselim, arasını şekerli ılık süt ile ıslatıp muhallebinin yarısını dökelim. Kalan keki üstüne yerleştirip tekrar sütle ıslattıktan sonra şeftali dilimleriyle süsleyelim. Buna ilaveten şeftalilerin uzun süre dayanması için üstüne sade jöle hazırlayıp dökebiliriz.