MALZEMELER: 4 adet şeftali 1/2 çay bardağı ceviz içi 1 yemek kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı tarçın Hamuru için: 1 çay bardağı becel sıvı margarin 4/3 su bardağı şeker 1 paket vanilya aldığı kadar un üzeri için : 3-4 yemek kaşığı file badem YAPILIŞI: Şeftalileri soyup küp küp doğrayın. İçine şeker ,tarçın ,iri çekilmiş ceviz içi katıp margarinle yağlanmış fırın kabına bu karışımı dökün. Diğer tarafta hamur malzemelerini karıştırıp ele yapışmayacak hamur yapın. Hamurdan küçük parçalar koparıp şeftalilerin üzerini kaplayın. En üste file bademleri serpip 200 derecedeki fırında kızarana kadar pişirin. Yanında dondurmayla servis edin. Afiyet Olsun.