Şehitlerimize Ağlıyoruz...

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda alkane tarafından 3 Eyl 2012 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

2 Eylül 22:00 sıralarında Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan 10 güvenlik görevlisi için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi.

Saldırıda şehit olan 10 güvenlik görevlisi için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törene, Vali Vahdettin Özkan, Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce, askeri erkan ve diğer yetkililer katıldı.

Törenin ardından şehit cenazeleri 3 helikopterle Diyarbakır'a gönderildi.

Saldırıda şehit olan güvenlik görevlilerinin isimleri; Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi, Piyade Asteğmen Burak Erdi, Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt, Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez, Çavuş Ramazan Emre Ala, Onbaşı Süleyman Güleç, er Serdar Küpeli, er Osman Yıldız, er Uğur Sağdıç ve er Emrah Karataban olarak açıklandı.

Şehirlerimize, yüce Allah'tan rahmet diliyorum.Ailelerinin ve tüm Türkiyenin başı sağolsun...

Allahım bu son olsun yaşatma ülkemize başka acılar,düşmesin yüreklerimize ateş,sönmesin ocaklar,babasız kalmasın çocuklar...(Amin)

2. zipper

zipper quae nocent docent

ne kadar üzücü gencecik yaşlarında zalimce veda etmeleri hayata....ateş düştüğü yeri yakıyor lakin artık bizler de bu ateşi içimizde,evimizde hissediyoruz...Allahım onların annelerine,ailelerine ve sevenlerine sabırlar ihsan etsin.

3. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Sadece ağlıyoruz zaten başka yapmayı bildiğimiz birşey yok...
    Belediye yönetimlerini, şehir merkezlerini, para gücünü ellerine bırakırken demohrasi yaşatıyoruz... Gencecik delikanlı ayağı yalın kesimi toprağa veriyoruz...

Artık susmuyorum bana karşı gelen gelsin bu ülkenin vah vah etmekten başka yaptığı birşey yok... Artı olarak artık cebinden başka birşey düşünmüyor kimse... Tebrikler gelişmeye devam ediyoruz...

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Şehitlerimize allahtan rahmet acılı ailelerine sabır diliyorum.

Bu Sayfayı Paylaş