-senmisin la bu tosun -yok dayı bu ben değilim bu benim içimdeki diğer ben istersen gül ister de geçmişin? ister de geleceğin... Kim bu dayı beni benden alan ona bağlıyan be hacı ? İlk mesajın olduğuna sevindim tosun , son mesajın olduğunada üzüldüm , 3senedir aynı yerde aynı havayı soluoruz daha ağzından bir kez duymuş değilim böyle şeyleri. SEMBEN: *sildim yazıyı **************. DaRkPrinCe********: *neden SEMBEN: *salla içimdeki içimde kalsın beni soran sen sansın Allah canını almasın tosun yazık sana okuymayanlar için ben yazayım tekrar... Kimi der nihali,kimi ise misali. Sevmiş bir yari,küsmüş ruhali, Umutsuz kalmış bir odada,tek dostu mest, Çekmiş hıncını satırlarında vest. Sen anlarmısın ki vicdansız! Beni benden alan vallahi? Durgunluk hakim olmuş bana gül be ahi... Acı diyorlar ki;hissiz uyuşmuş kalbim. Sen yoksun die yanlız be yarin... Aştım yolları,geçtim beni, Ezdim beni ben yapan değerleri. Kopadım senden ittin beni, Kuru çöllere... Yaşıyormuyum sensiz bilemem? Ah ah sorsalar diyemem. Delimiyim neyim söyliyemem, Hırcın dalgalar ahba-li... Dedim ya umudumdun sen benim, Yıldızlardaki ise resmim... Satırlarla anlatamam seni, Sende kalan beni, Bende yaşıyan seni! Kimi desede sevmiyor seni; Bilmiyorlarki bende olan seni. Daha yazardım ama kusura bakmayın biraz ağır geliyor bana içimdekiler. Yazdıkça ağırlaşıyor hisslerim mısralarımda, Anlatabildisem size geceleri, Sevdim sizi sizde sevin birilerini.... Dip not:Şiir tarzları ve çeşitleri vardır bilgmiyenler için ağır olan bu şiirimi anlamaları için düz yazı gibi ara ara duraksıyarak anlamını anlarcasına okuduğunuzda melodi gibi gelir yarı duruşlu yarı remix İlk ve son konum mesajım hepinize iyi forumlar dilerim... ://Yeni temanız hayırlı olsun[klasikal forum styli]