Malzemeler: 125 gr. tereyağ 1 adet yumurta 1 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 25 gr. kakao Aldığı kadar un Dışını bulamak için 1 su bardağı Hindistan cevizi Şerbeti için : 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker İçi için: 1 su bardağı Hindistan cevizi 1 kahve fincanı pudra şekeri 1 yumurta akı Hazırlanışı: Hamur için un haricindeki malzemeleri karıştırma kabına alın ve karıştırın. Azar azar un ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun.Ve yoğurduğunuz hamurdan 26 eşit parça ayırıp yuvarlayın. İçi için,Hindistan cevizi ,pudra şekeri ve yumurta akını karıştırıp yoğurun ve yine 26 ufak parçaya ayırıp kenara alın. Yuvarladığınız kurabiye toplarından birini elinize alıp ortasını açın ve hazırladığınız Hindistan cevizi topunu içine yerleştirip kapatın. Tüm hamura bu işlemi uygulayıp yağlı kağıt serili tepsiye dizip önceden ısıtılmış fırında 30-35 dakika pişirin. Şerbet için soğuk süt ve şekeri tencereye alıp şeker eriyene kadar karıştırın. Pişen kurabiyeleri, fırından çıkartınca sıcak haliyle soğuk şerbetin içine atın ve 1 dakika kadar bekletip Hindistan cevizi koyduğunuz tabağa alıp bulayın ve servis yapın.