Aslında bir sürü seçenek daha seçebilirdim mümkün olsaydı yukarıdakiler içinden, ama en çok ağzı iyi laf yaptığı için beni kafaladı demem daha doğru olur... Çevremdeki ordu diyebileceğim erkek arkadaşlarım içinde fark edilir oldu, önce ilgi uyandırdı, o ilgiyi besledi, ayrımlaştırdı, fark etmeden yalnızlaştırdı ve istenir kıldı kendini... Hayatta kapaktan başka birinin beni bu kadar çok sevebileceğine inanmıyorum, tabii ben de sevemem.. veee ben hiç evlilik düşünmemiştim de... Not: Bu erkek arkadaşlar normal arkadaşlardır. Özel türden değildir... Benim belki de en çok kız arkadaşım Küflü'de olmuştur... Ben erkeklerle gerçek hayatta kolay iletişime geçer, güler güldürüm, çok iyi bir dinleyici, abla, kardeş, yol gösterici bazen de sadece dost olmuşumdur.
Galiba ben hepsi diycem. Eşimi tanımadan önce kimseye gönlüm akmamıştî. Aîlem îse benîm evlenmemi çok istiyorlardı. Ben ise kimseyi beğenmiyor ve bır sürü kusur buluyordum. Aşkın kitap ve filimlerde olduğunu ve abartıldığını düşünüyordum. Artık mantık evliliği yapmaya karar vermiştim. Adaylar arasında favori olan kişi ile hatren bir aile ortamında buluştum. Ben daha ilk gördüğümde çarpıldım. Yanaklarıma ateş bastı, ellerim titredi, iki kelimeyi bır araya getiremedim. Aşık olmanın ne demek olduğunu eşim sayesinde öğrendim. Hayatımın anlamı, çocuklarımın babası, can yoldaşım oldu. İyiki eşime rastlamışim az daha hayatımı renksiz, sevgisiz, Sonu belli olmayan bır geleceğe temel atacaktım. Taabiki arada kavgalar oluyor. Ama sevginin olduğu yerde Problemler daha çabuk çözülüyor. Tüm bekarlara sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum.
Eşimle üniversitede tanıştık. O sırada bölümümüzde araştırma gorevlisiydi. Laboratuvar derslerimize geliyordu. Aslında evlenmeyi düşünmeyen ben nasıl olduğunu anlamadan kabul etmiş buldum kendimi evlilik teklifini. Kriterlerinizi bir kağıda yazın deseler ve hepsinin şekil bulmuş halini karşınıza koysalar.. öyle birşey oldu benim için. :Lv: Kafa yapilarimiz, mesleğimiz dahil olmak üzere tam bir uyum halindeyiz. Hep derim eğer onunla evlenmesem hiç evlenmezdim. Ha tek şeyi eksik dilemiştim Fenerbahçeli olmayaydi iyiydi. bir o konuda anlaşamıyoruz