Sevilmeden sevilir mi demek olmaz , elbette sevilmeden sevenler vardır .. Ama en qüzeli karşındakinin de seni sevdiqini bilerek sevmek
valla artık öyle birazda kendim için yaşamalıyım birazda benzil kişi olalım ..bencil olmadık bişe kazanmadık bide böyle deneyelim. sevilmeden sevmeyi istemiorum ..
hiç öyle olamadım ki...severim ben ,sevmenin zenginliğine inanırım...sevmeyi bilmeyen sevilmeyi ne anlasın ayrıca
Sevgi kendiliğinden gelen ve gelişen birşey. Seversin işte, kendiliğinden olur. İçin ısınır, gönlün akar. (genel anlamda bahsediyorum, sadece kadın-erkek sevgisinden bahsetmiyorum.) Sevmek, zenginlik, öyle tabiki, buna ben de inanıyorum. Ama, sevilmeden sevmek, bilmiyorum biraz zor. Ben, sevdiğim halde sevilmiyorsam, en sonunda sevmekten vazgeçerim galiba. Sevginin karşılıklı olmayışı, çok üzücü ve kırıcı birşey. Ben üzülmek istemiyorum ki. Kalbim de kırılsın istemem. Benim yüreğim değerlidir, değerini bilen birinde olsun isterim, değerini bilecek kişiye emanet etmek isterim yüreğimi ve sevgimi.