gocebe__ - Doqum Gunun Kutlu Olsun... AnekToD uyuzzzzzz doqum qünün kutlu olsunnn ünivli nerelerdeysen qel sana pasta alcam bak :dil: Ztn forumdan kayboldun hemen benden betersin :hih: İyiii kiii doqdunnnnnnnnnn :gül: Umarım herşey istediqin qibi olur arkadaşımmm Mutlu & saqlıklı & huzurlu bir yaş qecirmeniz dileqiyle.. Bu da pastanız pastasız doqum qünü olmaz dimiii Ancak yeter bize
AnektoD Hey meeennn muhtemel uyuyosundur şimdi arardım büyük zevkle ama neyse iyi yanımdan kalktım bugün fsdjaklldfk Kardeşim, çektiğim kahır ve çilenin ortağı Doğum günün kutlu olsun Nice senelere zamanın değiştiremediği unutulmaz admin
her iki arkadaşa da huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum. aslında sizleri değil annelerinizi kutlamak gerek iyi yaşlar
herkese cok tesekkurler biraz gec bakabıldım kusura bakmayın yeni yıllardada hep beraber olmak dileğiyle..
Yeni konu açmayayım burdan yazayım dedim Sevgili kardeşim Volkan, doğum gününü kutlar hasretle kucaklarım
Tam başlığı açıyordum ki çok Sevgili Sayın Genel Sorumlum daha pratik biz çözüm bulmuş Aklına sağlık Sevgili AnektoD nice senelere diyorum. Mutlu yıllar. Pasta Küflü Kafede kesilecek