sen gülerken pek ilgilenmem! yaLnız uyanmak cehennem madem uyku yaRı öLüm! canıma geCedir kasteden(!) Topladım agır agır Чükümü vurdum yalnızlıga Düşündüm uzun uzun Geçen zamanları ´ A g l a d ı m a ş k ı m ı z a ´ Yıkın Kağıttan ŞatoLarımı PeriLer gitti MasaL bitti ! ` ŞimdiLerde uçuk kaçık akLımdaki düşünceLer ~ Seviyorum "Düş hayal masal" Susuyorum "yalnızlık hüzün ve acı" Ve gidiyorum "yalan misali" Aglıyorum yine bir kuytuda sessizce iç çekerek(!) Yağmur dönerken kara ŞarkıLar var faLımda Hepsi sana ~ Bu gece Ama mümkünmüki mutlu olmak gözlerindeki yaşları silmek Yeniden gülümsemek gittin ya ölümün öznesi sükunet Lades tutuyor akLımda çalıntı bir hikayeyle girdim hayatına aslında ben yokum ya da yasal değilim bomboş olmaktansa`` yanlış ol daha iyiydi Sen benm iLk aLdıgım güLdün (!) bazen tutkudan deLirince `` kapanmaLı kendine doymalı | sesszLige Nakaratına kapıldığım şarkılar gibisin bu gün * şu doyamayıp sarıp sarıp dinlediklerimden kurmaya korktuğum cümlelerin öznesi ne güzeL yaşatıyorsun insana g i t m e | hep kal yanımda güLücük SaatLeri Sona erdi oLmayacak duaLarda ihtimaLLer sana ÖzeL
Sustuğum gün Sen konuşma Bozulmasın büyüsü sessizliğin Sustuğum gün bil ki Suskunluğum konuşmaktadır Hatta haykırmaktadır avaz avaz ~ Cesur oL! Değilsen biLe öyLe davran Hiçkimse aradaki farKı anLayamaz! Aşka kapını açtıgın zaman acılar giremez diyemezsin Aşk acılarıyla tutkularıyla gözyaşlarıyla rüzgarlarıyla taze çiçek kokularıyla bir bütün olarak girer içeri Aşkı acılardan süzemezsin ! İstesen de istemesen de aşka boyun egersin Burası büyük şehir günahkar şehir o vurdumduymaz o deli dolu şehir Ben bu şehirde sensiz yaşayamam Bir gününde dört mevsim var bu şehrin Her sokagında bir dünya var Bu şehir baştan başa sen Sana geL diyemem Ben kendimden gideLi çok oLdu Yüreğime ayazLar vurdu GözyaşLarımdan y a n g ı n L a r çıkarıp y a k m a l ı b u y ü r e ğ i… Çok masal anlatıldı hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlı ''Güven hayatımızın parçası peki güvensizlik neden daha büyük parçası ? Hadi sil silebiliosan kalbindeKi Parmak izlerimi ( ! ) Bavuluna sığmak için küçülebilirim Küçülecek kadar büyük sevdaM! Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak makyajın ve yüzündeki boyalarınla gururlanma! Yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer ! Sanki o an Kimbilir ne zaman önce yaşanmış gibi Bir kez daha sevdim Bir kez daha seni Yaşam kadar gerçek Yaşamak gibi sahte Öyle çok şey var ki Yaralayan insanı Bir yürek çarpıntısı Onu her gördüğünde Öyle çok şey var ki bak Sana dair Uçurumun kenarındayım bir adımlık işim var…
Cimridir gözlerim zorlasan ağlamaz Kime ne?? × Cαnım Çekmiчor Artık O Eski Ŝuçlαrı × MutLuyum herşeye herkese inat ! Sana inat hayat ! Ç o c u k t u m Yaşam bir yağmur gibi düşerdi avuçLarıma ` B ü y ü d ü m Şimdi hep çocukLuğum geLiyor aklıma ` Sakın sen büyüme çocuk Unutma Rabbin Kimseye Dayanabileceğinden Fazlasını Yüklemez! Ah gönlüm kırık ayna Başım alıp nereye gideyim Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri neyleyim haydi ver sevinci hüznü bir bebek gibi kollarıma sular dök beni bekleyen yollarıma ben birazdan yolcuyum