sinema çünkü dvd olunca elimin altında olduğum için çok sık durduruyorum o zaman da bir şey anlamıyorum
Bu biraz imkanlara bakıyor aslında... Full HD 46inç ve yukarı bir televizyon ve güzel bir ses sistemine sahipseniz evde Bluray bir filmin tadı bambaşka olabilir...
şahsen ben sinemayı artık sevmiyorum eskiden büyük salonlardı ancak şimdi küçük salonlarda ses sistemleri ise son ayarda kulaklarım dayanmıyor benim, yaşlandım mı ne? ama yaşlanınca yüksek ses iyi gelmeli ama bana tam tersi oluyor :zuhaha::zuhaha::zuhaha:
sinemada izlemenin zevki tabiki başka ama evde de film izlemeye hayır demem, evde izlemek daha pratik.
Yaşa ve yanındakine ve de Zamana - fırsata göre sinema tabii ama benim gibi yayıla yayıla seyretmeyi seviyorsan, bu yaştan sonra yeni kapak aramıyorsan bazı konularda ununu eleyip eleğini asmışsan, çoluk çocuğa karışmış tuvalete bile yalnız giremez olmuşsan DVD...en azından anne çişim var diyen çocuk için dondurur işini görüp gelirsin.. Sinema da ne yapacağım, hoop kameran stop!! desem döverler... :zuhaha: :zuhaha: Not: Sinemanın da artık digital olduğunu biliyorum, eski kafalı ne kameranı diye kakmayın bakiim..