korkudan ağlamak var , YALANdan ağlamak var , kalpten ağlamak var ; hangisi ? yalandan değilse zayıflıktır
Yerine göre ..ben sinirlenince gözlerim sulanır bazen.Bana göre bu zayıflıktır.Ama üzüntüden filan ağlayan olursa tabiki zayıflık olmaz.
bence zayıflıktır o yüzden ben ağlarken kimsenin beni görmesini istemem ki kimsenin yanında da kolay kolay ağlamam
Bence değil. Ben ağlayan insanı, "insan" olarak görürüm. Mesela ben ağlarım yani, üzülürüm ağlarım, mutluluktan ağlarım bazen, karşımdaki insan ağlarsa ben de fena olurum. Sinirlenirsem ağlarım (ama bilhassa bunu çok gizli yaparım.) Ağlamak, Unutmak kadar kolaydır inan. Sevin, ağlayabiliyorsan Sevin, ağlıyorsan Gül, ağlayabiliyorum diye. Gül, ağlıyorum ağlıyorum diye. Sana birşey yapamam, Ağlayamıyorsan. (Özdemir Asaf) Ve ne diyordu şarkıda: "İyi insanlar ağlar." Ama şunu da belirtmem gerekir, herkes bunu bu şekilde algılamaz. Başkalarının kafasında, zayıf olarak değerlendirilmemek için başkalarının önünde dizginlemesi gerekir bazen insanın kendisini. Yoksa ağlama eylemi bir zayıflık belirtisi değil bana göre. "İnsanlar güçsüz oldukları için ağlamazlar, çok uzun zamandır güçlü oldukları için ağlarlar."
Ağlamak öfke delice nefret Doruklarda aşk doyumsuz sevinç Kahreden keder kısaca hayat Ve nefesin ve nefesindir Ağlamak senin kara dünyana Hala sevdiğin ve hissettiğin Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle Varolduğundur varolduğundur Ağlamak şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demektir Ağlamak yaşayan binlerce duygu İnsanca güzel bişeydir Ağlamak şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel bişeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak güzeldir.. sadece bunu yazmak istedim....''insan ağlayabildiği kadar insandır......''
Ben kimseye göstermem ağladığımı genelde çevremdekiler hep benim neşeli yanımı görürler ben güçlüyüm onlara göre ağlayınca onlar da ümitsizliğe düşeceklermiş gibi hissediyorum o yüzden kimseye göstermem