Kendi evimde bu özlemi yaşamıyorum. Çünkü çok şükür evimizde ne doğal gaz, ne de kömürle çalışan o petekli kalorifer var. Ama şuan bulunduğum yerde malesef o petekler var. Üstüne şöyle kestane atıp da pişiremediğim .... Ne güzeldi ama o sobalar. İnsanlar hep bir arada oluyordu akşamları. Zaten gündüzleri sağda solda koşuşturuyoruz. AMa ya geceler, akşamları ? Ama şimdi, herkes bir odaya geçmiş oturuyor. Kimsenin kimseyle muhabbet ettiği yok. Herkes almış bir kafa dinleme alışkanlığı. Ama kafa dinlemek öyle değil, birileriyle konuşurken dinlenir en güzel.
Ne güzel o zaman kimilerine göre şanslısın :saygilar: Bilemiyorum Belki mısır ekmeği yapıyordur Canım epeyce cekti şimdi :kzgn:
SeaBoy` Bilerekmi yapıyosun allah askına :/ yasık bana yaf Lahana suyu içmekden imanım gevredi sırf 17 gun sonra Turkiyede pide , kebap , kestane , kunefe yemek için Bu arada arkadaşlar birazda gercekci olalım evimizde bir kuzineli olması hakikaten hoş olurdu ama ! hergun anneye kim kömür taşıyacak ? 1 gun tmm 2 gun tmm 3. gune gelince off anne demeye baslarız. değilmi?
Ben karadeniz'in bağırında büyüyen bir çocuk olduğum için farklı farklı durumlar. Bilerek yaptım : ) İyi de Sen bunu Avrupa cekiyorsun, Ben Türkiye'de olduğum halde yaşıyorum, Sence hangisi daha kötü? Lahana suyunu bol bol tüket
Ama artık onu normal fırındada yapıyorlar Soba tadı farklı ama hiç bulmamaktansa fırında yapmakta fena degil yani
Valla bizde var soba güzel ısıtıyor ama kömürüymüş odunuymuş derdi olmasa daha güzel olur üstünde çaydanlıkta kaynar kestanede yapılır yanına kıvrılır arkasında yatan kedini seversin işte öyle bir şey