Türkiyenin En Büyük Festivallerinden biri olan Sonisphere Istanbul 2010 Kaçırmayın **metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Rammstein, Accept, Manowar, Alice in Chains, Hayko Cepkin, Pentagram .. **Sonisphere Istanbul 2010 için BEDAVA BİLET KAZANMA ŞANSI** - Vodafone live! Türkiye adresine tıkla karşına çıkan facebook uygulamasını yükle - Uygulama facebook profilinde paylastigin tum metal icerigi inceliyor ve buna bagli olarak bir puan veriyor. - Facebookda paylastigin fotograf videoya gore puan alirsin. - favori muzik bolumunde yazdigin sonisphere gruplari metallica manowar hayko cepkin slayer rammstein isimleri var ise buna gore puan alirsin. *Aldigin puani artirmak icin daha cok metal grup icerikleri paylasmalisin. *Tavan bir puan yok, yani ust bir limit yer almiyor. Yarisma sonuna kadar en cok puani toplayan 40 kisi Sonispheree bilet kazaniyor. Puanini artirmak icin puan hangarina ugrayabilirsin. ** Ayrica 28 Hazirandan sonra Ingilterede ki sonispherea da gitme sansi kazanabilirsin.Yani sadece TRde ki organizasyona bilet kazanmak icin dusunme bu uygulamayi.Ingiltereye de gidebilirsin. 5 kisi kazanacak bu odulu.
Volbeat'i hic duymamistim ama konserde sahanelerdi. Metallica'yi head yapan zihniyete akil fikir diliyorum. Manowar yardi gecirdi sonracigima baska bir dev megadeth super otesiydi. Pentagram ve Hayko Cepkin icin eziyet demem hic yanlis olmaz. Boyle guzel bir organizasyonu "yine" metal muzigin m'sini bilmeyen ellerin icra etmeleri ayri bir kahir sebebidir. Neymis metallica headmis. Sogan cucugu olur onlardan ancak. Hos en guzel cevabi Manowar kendilerine vermis oldu zaten. Ayrica Accept onca seneye ragmen sahnede sahaneydi "abooo" seklinde kaldim. Bir kez daha anladim ki heavy metal ruhu yasin kac olursa olsun ölmüyor. Ayrica festivalin son gunu Gazi kosusunda altili kuponumu 5'te yatiran karatas'a da tepiklerimi yolluyorum.