Stephanie Laurens - Aradığım Sensin

'Kitap tanıtım' forumunda alkane tarafından 9 Eki 2013 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Bu kadın kesinlikle bir leydiydi. Yine de, bu durum Maxa daha önce hiç engel olmamıştı. Ve şimdi, daha dikkatle bakınca, kızın sandığı kadar genç olmadığını da fark edebiliyordu. Böylesi daha da iyiydi. Gözlerinin arka tarafında bir kez daha kendini gösteren acı, sesinin sert çıkmasına neden oldu. "Siz de kimsiniz?"

Caroline, bu sert soru karşısında duruşunu hiç bozmadan yanıtladı: "Adım Caroline Twinning. Ve eğer siz gerçekten Twyford Düküyseniz, korkarım sizin vesayetiniz altındayım."

Max Rotherbridge buna inanamıyordu. Twyford Düklüğüyle birlikte -Londranın en şöhretli çapkını olmasına rağmen- muhteşem güzelliğe sahip dört kız kardeşin vesayetini de devralmıştı! Bunlara dayanılmaz bir güzelliğe sahip Caroline Twinning de dahildi. Twinning kardeşlerin en büyüğü olan Caroline, Maxın bir kadında aradığı her şeye sahipti, ancak Max bile vesayeti altındaki bir kadını baştan çıkaramazdı… yoksa çıkarabilir miydi?

"Laurens ışıl ışıl yazıyor."
    Publishers Weekly

"Kitabı elime almam için Laurensın adını kapakta görmem yetiyor."
    New York Times çoksatan yazarı Linda Howard
    Bu kadın kesinlikle bir leydiydi. Yine de, bu durum Maxa daha önce hiç engel olmamıştı. Ve şimdi, daha dikkatle bakınca, kızın sandığı kadar genç olmadığını da fark edebiliyordu. Böylesi daha da iyiydi. Gözlerinin arka tarafında bir kez daha kendini gösteren acı, sesinin sert çıkmasına neden oldu. "Siz de kimsiniz?"

Caroline, bu sert soru karşısında duruşunu hiç bozmadan yanıtladı: "Adım Caroline Twinning. Ve eğer siz gerçekten Twyford Düküyseniz, korkarım sizin vesayetiniz altındayım."

Max Rotherbridge buna inanamıyordu. Twyford Düklüğüyle birlikte -Londranın en şöhretli çapkını olmasına rağmen- muhteşem güzelliğe sahip dört kız kardeşin vesayetini de devralmıştı! Bunlara dayanılmaz bir güzelliğe sahip Caroline Twinning de dahildi. Twinning kardeşlerin en büyüğü olan Caroline, Maxın bir kadında aradığı her şeye sahipti, ancak Max bile vesayeti altındaki bir kadını baştan çıkaramazdı… yoksa çıkarabilir miydi?

"Laurens ışıl ışıl yazıyor."
    Publishers Weekly

"Kitabı elime almam için Laurensın adını kapakta görmem yetiyor."
    New York Times çoksatan yazarı Linda Howard

Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2013

Dili: Türkçe
    Yayınevi: Epsilon Yayınları

2. fosilll

fosilll Well-Known Member

Ay ben bu kitabi okumayi cookkk istiyorum alkane'm
    tesekkürler

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkürler Alkane.

4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yeni okudum bu kitabı.Çok pek çok beğendim.

5. sevgi orbay

sevgi orbay Active Member

6. rosemar

rosemar New Member

thanks

7. qetum

qetum New Member

Teşekkür ederim.

8. daidase

daidase Active Member

Teşekkürler

9. daidase