Malzemeler (6 kişilik) 1 litre süt 250 gr tereyağı 2 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 2.5 su bardağı un İç malzeme için 100 gr antepfıstığı Üzeri için İri çekilmiş antepfıstığı Yapılışı: Un ile tereyağını bir tencerede kavurun-. Toz şekeri ekleyip kavurmaya devam edin. Sütü azar azar ekleyip sürekli karıştırarak STvoğun bir muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın.Vanilyayı ekleyip 10 dk. çırpın.Buzdolabında 3 saat kadar bekletin. Soğuyunca ceviz büyüklüğünde parçalar kopann. Bnizle şekillendirerek ortalarına dövülmüş antep fıstığı yerleştirin. Yuvarlayarak kapa m. Bo miktarda”.çlkilmişantep*g Servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.