Suzanne Collins - Açlık Oyunlar 3 - Alaycı Kuş

'Kitap tanıtım' forumunda aybukedward tarafından 25 Ağu 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. aybukedward

aybukedward New Member

AÇLIK OYUNLARI’NIN NEFESİNİZİ KESECEK 3. KİTABI
    Bütün engellere rağmen, Katniss Everdeen Açlık Oyunları’ndan iki kez sağ çıkmıştır. Ama şimdi kanlı arenadan sağ çıkmayı başardığı halde hâlâ güvende değildir. Capitol kızgındır. Capitol rövanş istemektedir. Uğradıkları bozgunun bedelini ödetmek istedikleri kişi kimdir? Katniss. Daha da beteri, Başkan Snow başka hiç kimsenin de güvende olmadığını açıkça belirtmiştir. Ne Katniss’in ailesi, ne arkadaşları, ne de 12. Mıntıka halkı. Suzanne Collins’in gerilim romanı Açlık Oyunları üçlemesinin bu güçlü ve heyecan verici finali yılın en çok sözü edilen kitabı olmayı vaat ediyor.

“En heyecanlı yerinde kesilen mükemmel kitap okurları üçüncü cilt için feryat ederken bırakacak.”
    – Kirkus reviews

“Edward’ı ya da Jacob’u unutun… okurlar taraf tutacak: Peeta mı, yoksa Gale mi?”:sak sak:
    – Publishers Weekly

“Katniss ustalıkla öldürürken, Collins vurucu yeteneğiyle yazıyor.”
    – Time dergisi

” Kusursuz ilerleme hızı ve heyecan verici bir dünyanın inşa edilmesi.”
    – Booklist

“Ardında yeterince yanıtlanmamış soru bırakarak okurları kıvrandırıp ümitsizce bir sonraki bölümü beklemelerini sağlıyor.”
    – School Library Journal

2. erva xp

erva xp <b>"masalcı"</b>

"Suzanne Collins’in gerilim romanı Açlık Oyunları üçlemesinin bu güçlü ve heyecan verici finali yılın en çok sözü edilen kitabı olmayı vaat ediyor."keşke seri daha uzun olsaydı :eek:ff::eek:ff:

3. aybukedward

aybukedward New Member

evet ya keşkeee:((

4. erva xp

erva xp <b>"masalcı"</b>

keşke ama bunada şükür :) sonuçta kitaplar guzel

5. aybukedward

aybukedward New Member

evett, çoğu seriyi solda sıfır bırakır :D

6. vampir_pino

vampir_pino New Member

teşekkür :)

7. ---

--- New Member

ewt beccede bu seri çok güzel yarın arkadaşımadn alcam bu kitabı bir günde bitiririm heralde offf çok merak ediyorum...

8. aybukedward

aybukedward New Member

bir şey değil:) seri çok güzel, ama çoookkk üzülerek söylüyorum ki alaycı kuşta suzanne collins batırmış yani, son kitapta yapılacak şey değildi:(( kitabı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız:(

9. samisami11

samisami11 New Member

teşekkür

10. aybukedward

aybukedward New Member

önmli diil;D

11. zynpk

zynpk New Member

ben bu siteye yeni katıldımda bu siteden bu kitabı indirmek mümkün mü

12. aybukedward

aybukedward New Member

bu sitede yok sanırım alaycı kuş,aramalarda aradım ama çıkmadı.

13. elfarwen

elfarwen Member

Tesekkurler

14. Simin

Simin Active Member

sagol

15. saliherdogan

saliherdogan Member

Bu Sayfayı Paylaş