Malzemeler; 250 gr tereyağı (oda ısısında) 1 su bardağı nişasta (buğday tercihen) 1/2 paket kabartma tozu 1 su bardağından biraz az pudra şekeri 3 su bardağı un 1 tane yumurta üzeri için; 4-5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın Yapılışı: Yağı, nişastayı, yumurtayı ve pudra şekerini karıştırma kabına alın, iyice karıştırın. Kabartma tozunu ve unun bir kısmını ekleyerek karıştırmaya başlayın. Unu yavaş yavaş ekleyerek hamuru karıştırın, yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur hazırlayın. Hamurdan parçalar kopartın, oklava gibi ve kalınlığında şekillendirin, bıçakla verev minik kurabiyeler kesin. Kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin ve 175 dereceli fırında kızarmaya başlayana kadar pişirin. Tarçını ve toz şekeri karıştırın. Tepsiyi fırından alır almaz tarçın-şeker karışımını üzerlerine serpin ve yağlı kağıdı kenarlarından kaldırarak karışımın kurabiyelerin her yerine bulaşmasını sağlayın. Bu aşamada yavaş davranın ki kurabiyeleriniz dağılmasınlar. Alıntıdır.
Ben işin kolayını buldum plcim öğrencilere yaptıracağım ama onlar yiyecek sonuçta teşekkürler zippercimm