MALZEMELER: 4 tane yufka 2 tane tavuk bud 3,4 tane tane karabiber 1 tane soğan 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı kırmızıbiber Diğer Malzemeler: Kızartmak için sıvıyağ 1 kase sarımsaklı yoğurt Kırmızıbiberli tereyağı YAPILIŞI: Tavukları yıkayıp tencereye koyalım.İçine 4'e bölünmüş soğan ve tane karabiber koyup üstünü aşacak kadar su ekleyip haşlayalım.Haşlanan etleri didikleyip tuz,karabiber ve kırmızıbiberle karıştıralım.Yufkayı tezgaha serip 4 üçgene bölelim.1 üçgenin kenarına tavuklu harçtan biraz koyup sigara sarar gibi rulo saralım.Kendi etrafında döndürüp gül şekli verelim.Hepsini yapıp tavaya yağı koyup ısıtalım.İyice ısıtılmış yağda börekleri kızartalım.Servis tabağına alıp üstüne yoğurt döküp biberli yağ gezdirelim.Bekletmeden servis yapalım. Alıntıdır.