Malzeme: 10 kare milföy 2 tavuk göğsü ( kuşbaşından daha küçük doğranmış) 1 soğan ( ince kıyılmış) 2-3 kaşık zeytinyağı 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz, Karabiber, Kimyon 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı: Milföyleri tezgaha yayın. Çözülmesini bekleyin. Fırını 180dereceye ayarlayıp ısıtın. Bir tencereye soğan, zeytinyağı ve tavukları alıp kavurun. Tuz, karabiber ve kimyon ekleyerek ocağı kapatın. Kaşar peyniri rendesi ekleyerek karıştırın. Her milföy karesinin içine 2 kaşık kadar tavuklu harçtan koyup köşeleri bohça gibi kapayın ve katlama kısmı alta gelicek şekilde yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp çörekotu serpin ve börekler kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun..