Tenten ve Haddock, arkadaşları Turnusol´u bulmak için Güney Amerika´ya gidiyorlar.. Güneş Mabedi, Tenten - 7 Kristal Küre´deki olayların devamını anlatan kitaptır.. Hikayenin nasıl bittiğini merak edenler için.. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Keyifli okumalar küflücanlar.. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Ellerine sağlık Sevgili anonim. Nostalji rüzgarını devam ettiriyorsun...:gül::Frnds: Fakat o nasıl addır yarabbim.. Adam asitle karşılaşınca kıpkırmızı, bazla karşılaşınca masmavi olurmuş...:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha: Fransızca'da Tryphon Tournesol, Ingilizce'de Cuthbert Calculus ,Almanca´da Balduin Bienlein olarak geçiyor..Bizimkiler orjinale sadik kalmislar sagolsunlar..Buna da sükür,aklievvelin biri Bilgin Hepbilir falan gibi birsey de uydurabilirdi.. :zuhaha:
Sevgili anonim, çocukluğumu yaşatmaya devam ediyorsun Zagor, Teksas, Tommiks, Kızıl Maske, Red Kit, Mandrake, Kaptan Swing (yanlış yazmış olabilirim), vb kahramanların maceralarıyla büyümüş biri olarak Ten Ten'i yanlış hatırlamıyorsam ilk önce Milliyet Çocuk dergisinde tanımıştım. Şimdiki çocukların çizgi film merakı gibi bizim de ailecek çizgi roman merakımız vardı. O günleri yaşıyorum yeniden şimdi. Emeğin ve paylaşımın için teşekkür ediyorum çokça.