Prometeus'un suçu büyük. Tanrılardan ateşi çaldı. Başına geleceklerden kurtulmanın tek şartı ölümlü bir kahraman bulmak Sihirli kanatlarıyla zamanda yolculuk eden Prometeus'un muhteşem macerasında kimler yok ki? Zeus, Hera, Achilles ve Paris ile tanışın. Ve hiç görmediğiniz hallerine tanık olun. Terry Deary'nin eşsiz mizahıyla örülmüş Ateş Hırsızı üçlemesi, Yunan tanrıları ve mitolojik canavarların nefes kesici, şaşırtıcı ve unutulmaz maceralarını sunuyor. Duyduğumuza göre çocuklar kadar yetişkinler de bu kitapları zevkle okuyormuş "Deary'nin muhteşem Ateş Hırsızı serisinin Türkçe yayımlanmaya başlanması kelimenin tam anlamıyla bizi ihya etti" -Aslı Tohumcu-Radikal Kitap "Okurun ilgisini sürekli canlı tutan ilginç bir kurgu içinde, farklı öykü okumak isteyenlere. En çok da mitolojiden ve tarihten hoşlananlar için..." -Cumhuriyet Kitap Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Tarama ve benzeri işleri yapan: Sanzoffy arkadaşımıza emeklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.:saygilar:
e kitap kraliçemiz gelmiş :canim: sanzoffy arkadasımızın emeğine senınde her daım ıcınde barındırdığın paylasımcı ruhuna saglık canım :Frnds:
Gönlüne sağlık Nerissa. Bir bakıp çıkayım dedim dayanamadım oturdum yine pc başına Fazla kalamayacağım kitabı alıp kaçıyorum. Sanzoffy'nin ellerine sağlık.
Emeğiniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Evet, dosya paylaşım sitesinde "dosya bulunamadı" diyor.