Tim Lahaye ve Greg Dinallo - Babil'in Dirilişi

'E-Kitap' forumunda xcan88 tarafından 31 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. xcan88

xcan88 New Member

İncil kehanetlerinin sırları çözülüyor... Şaşırtıcı bir cesarete sahip olan Michael Murphy, üniversitede kürsüsü olan bir İncil kehanetleri uzmanıdır. Aynı zamanda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalan antik eserlerin korkusuzca peşine düşen bir arkeologtur. Bu korkusuzluğu onu en tehlikeli şeytan ile karşı karşıya getirir. Babil Kralı Nabukadnezar´ın yaptırdığı ve gizli güçlerin eline düştükten sonra üç parçaya bölünüp dünyanın farklı yerlerinde saklanan Yılan Heykeli´nin peşinde bir maceraya davetlisiniz. Kehanete göre, Yılan heykelinin parçaları birleştiğinde dünyanın sonu gelecektir. Ama aynı zamanda Kutsal Kitapların tarihsel gerçekliği de ispatlanacaktır. Ancak işin içinde gizli güçler, medya patronları ve hıristiyan fanatikleri de vardır. Murphy´nin Irak´tan Mısır´a uzanan heyecan verici macerasını bir solukta okuyacak ve uzak geçmiş sırların açığa çıkışına tanık olacaksınız. Bütün insanlığın sonunu getiren geriye sayım başladı. Ve bu sadece başlangıç... "Ben Babil´in Dirilişi ile ilgili daha önceki tüm kitaplarımdan daha fazla heyecanlıyım. Babil´in Dirilişi´ndeki fikrim, daha önce "Left Behind" serisinde kullanmadığım İncil kehanetleri üzerine kurulu yeni ve hızlı okunan bir kurgu serisi yaratmaktı. Babil´in Dirilişi, dünya tarihinin en dramatik periyotlarından birinde geçiyor. Ben bunu; önemli vahiylerle dolu ilgi çekici, merakla okunan, büyük bir macera haline getirmeye çalıştım. Umarım Babil´in Dirilişi´ni keyifle okursunuz." Tüm dünyada 50 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşan "Left Behind" serisinin yaratıcısından güçlü ve yeni bir macera.... (Tanıtım Bülteni´nden)

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

Alıntıdır

SABAR bunu beğendi.
  2. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Türün sevenleri için ilk satırdan itibaren hareket heyecan ve merak uyandıran bir kitap. Serinin hepsini okuyan var mı bilmiyorum. Ben ilk kitapta kaldım henüz. Tarayan arkadaşın ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler xcan88. Tarama sahibide zikretseydiniz hoş bir jest olurdu.

3. ozzybuyucusu

ozzybuyucusu New Member

teşekkürler

4. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

5. anubis

anubis New Member

çok teşekkür ederim:)

6. clondike

clondike Well-Known Member

Emekleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Benim de niyetim bir ara Robert Harris - Pompei'yi taramak.:)

7. ntltet

ntltet Active Member

teşekkür

8. asos79

asos79 Active Member

teşekkürler

9. denemem

denemem Member

Teşekkürler

10. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

teşekkürler

11. omayra

omayra New Member

Paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler...

12. arzubalta

arzubalta Active Member

Tesekkurler

13. insomniagfx

insomniagfx New Member

teşekkürler, uzun zamandır arıyordum. Malesef artık baskısı yokmuş.

14. esatcan06

esatcan06 New Member

teşekkürler

15. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

paylaşım için teşekkürler

16. nila

nila New Member

teşekkürler

17. mynameisearl

mynameisearl New Member

teşekkürler umarım link kırık çıkmaz