Tübyaz (4 kişilik) Malzemeler *4 Patlıcan *200 gr Beyaz Peynir *3 Yumurta *1 Domates *7-8 Dal Kıyılmış Maydanoz *4 Yemek Kaşığı Sıvıyağ *4 Yemek Kaşığı Galeta Unu *1 Çay Kaşığı Hindistancevizi Rendesi (ben eklemedim) *Tuz, Karabiber Tarifi Patlıcanları kabuklarıyla, uzunlamasına ortadan ikiye keserek kaynar tuzlu suda 5 dakika haşladıktan sonra iyice süzülmesini sağlayın. Patlıcanları yağlanmış tepsiye dizin. Kaşıkla ortalarındaki etli kısmı hafifçe alın. Patlıcan içlerini ince ince kıyarak bir kaseye alın.(blenderdan da geçirebilirsiniz peynirle birlikte) Ezilmiş beyaz peynir, yumurta, kıyılmış maydanoz, rendelenmiş domates, sıvıyağ, tuz, karabiber ve hindistancevizi rendesini iyice karıştırın. Hazırladığınız harcı patlıcanların içine doldurun. Üzerlerine galeta unu serperek 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun :^^:
evet o gün bunu yaptım ve yedik biz size de yaparım bi gün yeriz hep beraber :zuhaha: sen tüb yaz, 7777 ye gönder giallo rosso, sonra bekle su gelir güldür güldür, gel bizi güldür :zuhaha: