MALZEMELER: 4 tane yufka 15 dilim pastırma 2 tane havuç 1 bağ ıspanak yaprağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tane yumurta sarısı YAPILIŞI: *Tezgaha tepsinin büyüklüğünde kesilmiş yağlı kağıt serelim. *Yağlı kağıdın üzerine 1 tane yufkayı serip fırçayla yufkanın her yerine yağ sürüp kenarlarından içe katlayıp dikdörtgen şeklini verelim. *Üzerine 1 tane yufka serip yağlayıp aynı şekilde kenarlarını katlayalım. *Yufkanın üzerine pastırma dilimlerini dizelim. *Üstüne 1 tane yufkayı serip kenarlarını katlayıp rendelenmiş havucu yayalım. *Biraz tuz serpip son yufkayı da serelim ve dikdörtgen şekline getirelim. *Ispanak yapraklarını dizip hafif tuzlayıp böreğin altındaki yağlı kağıdın yardımıyla böreğimizi rulo saralım. *Kağıtla tutup tepsiye yerleştirelim. *Üzerine yumurta sarısı sürüp ısıtılmış orta ısılı fırında pişirelim. *Pişince dilimleyip servis yapalım. Alıntıdır.