V.C Andrews'den klasikleşmiş bir kitap olan Landry ailesi serisinin ilk kitabı 'RUBY' Tarama ve Düzenleme bana aittir. Konusu; Ruby'nin yaşamı talihsizliklerle başladı. Onu doğururken ölen annesi hiçbir zaman dolmayacak bir boşluk bırakmıştı. Artık hayatta en önemli varlığı doğaüstü güçlere sahip olan anneannesiydi. Zaman zaman hiç tanımadığı anne ve babasının özlemini çekmekte, ancak yine de elindekilerle mutlu olmaya çalışmaktaydı. Ama o küçücük dünyası, tanıştığı yakışıklı genç Paul ile birlikte altüst oluverdi. Sevgisinin yanı sıra yaşadığı inanılmaz olaylar onu gerilimin doruklarına taşıyacaktı... Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. password(ŞİFRE): angelistic
İlk önce bir V.c hayranı olarak çok sevindiğimi belirtmeliyim. Bu yazarın kalemi cidden kayda değer. Umuyorum ki serinin diğer kitaplarıda elinde mevcut ise bizlerle paylaşırsan çok memnun olurum ( oluruz) Emeğine , ellerine sağlık
teşekkür ederim Nerissa bende V.C Andrew'i beğenerek okuyorum yorumuna katılıyorum cidden iyi bir yazardı ve yazılarının devam ettirilmesi çok güzel... bu serinin tek 1 kitabı eksik bende onu da aradım ama bulamıyorum (Landry Serisi 2. Kitap - Kadere İsyan) maalesef ama bi çok kitabı bende mevcut taradıkça paylaşmaya çalışacağım sizlerle.. tekrar teşekkür ederim..
Bu yazarın iki kitabını okumuş ve beğenmiştim bunuda çok beğeneceğimden eminim emeğine sağlık çok teşekkürler
Kadere isyan ın kapağı bir yerden tanıdık geldi diyordum bende , bu kitabı alıcaktım ama seri olduğu için vazgeçmiştim çünkü diğer kıt.leri bende yoktu. Bu sitede İnkılap Kitabevi Kadere İsyan V.C. ANDREWS fiyatı 8 tl. gittigidiyorda ise 10 tl http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/v-c-andrews-kadere-isyan-50236626 iğilenirsen bakabilirsin cnm :gül::saygilar:
Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. Okuması keyifli olacak.. Küflü ailesine hoşgeldiniz! :canim: