Malzemeler: -1 kg. süt -2 kahve fincanı un -3 kahve fincanı şeker -2 tatlı kaşığı tereyağ -Damla sakızı, vanilya Üzerine: -1/2 vişne (yazdan dondurucuya koymuştum) -2,5 yk. mısır nişastası -6 yk. şeker -1/2 bardak su Yapılışı: -Süt, un, şeker ve yağı bir tencereye koyup muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim -İndirmeye yakın damla sakızını veya vanilyayı ekletip bir-iki taşım kaynatıp altını kapatalım -10-15 dak. mikser ile çırpalım -Islattığımız borcama döküp soğutalım -Diğer tarafta sos malzemelerini bir tencereye koyalım, blendır ile iyice karıştırıp vişneleri parcalayalım -Pelte kıvamını alana kadar pişirelim, kaynamaya başlayınca altını kapatalım. -Sos ılınınca muhallebinin üzerine dökelim -1 gece dolapta bekletip servis yapalım.