Nasıl güzel bir ses bu, çok sevdim ben..:Lv::Lv: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OfemMmkzA_8&feature=related]W & WHALE - Moon Madness /[/ame] Ah sözlerin anlamını da çok sevdim... (love love love) Kalbini hazırla, uzun bir gece başlıyor. Soluk ay kulaklarıma fısıldıyor. Gümüş ay ışığında yağmurlar dans ediyor. Yık duvarları, göklere uç. Mavi ay ışığı altında bana bak. Kırık aynalardan bana bak. Gözlerindeki parıltıyı sonunda anladım. Artık ben, ben değilim. Kara ay bu gece yükseliyor. Benim, ben olmayan yanımı gösterebilir miyim? Bir, iki, üç ve dört. Pekala hazır olduğumuza göre, hadi başlayalım. Hızlı nefesler, kıpkırmızı parlayan bir tutku. Kara geceyi yırtmak parmaklarımı kanatacak. Gökyüzü çökecek gibi hissediyorum. Benim, karanlığı yırtan....bir ruhun kanatları. Mavi ayın altında bana bak. Kırık aynalardan bana bak. Gözlerindeki parıltıyı sonunda anlıyorum. Artık ben, ben değilim. Bu gece kara ay yükselecek. benim, ben olmayan yanımı gösterebilir miyim ? Bir, iki, üç ve dört. Pekala hazır olduğumuza göre, hadi başlayalım.