Wilbur Smith - Büyücüler Kralı

'E-Kitap' forumunda fulltimeonline tarafından 13 Haz 2012 tarihinde açılan konu

1. fulltimeonline

fulltimeonline New Member

Wilbur Smith - Büyücüler Kralı

Taita, çok sevgili kraliçesi Lotris'in ölümünden sonra, mumyalama ritüelini yerine getirir ve kraliçesini görkemli bir cenaze töreniyle gömer. Yaşadığı acı ve ıstırapla başbaşa kalmak istediğinden her şeyden elini eteğini çekerek Afrika çöllerinin en uzak köşelerinden birinde yaşamaya başlar. Sonunda, büyük kederini büyücülüğün gizemlerini incelemeye adar. Zamanla olağan üstü güçlere sahip olur ve Büyücüler Kralı olarak anılmaya başlar. Mısır'ı üzerine çöken kötülük bulutlarından kurtarmaya çağrıldığında, artık çektiği acı ve ıstırabın kutsal bir amacı olduğuna inanmaktadır

Alternatif Link:

İndir

SABAR bunu beğendi.
  2. clondike

clondike Well-Known Member

Paylaşım için çok teşekkür ederim. :gül::Frnds:
    Onaylamadan önce naçizane bir takım müdahalelerde bulunmak zorunda kaldım. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Yüklenmiş olan dosya linki indirilip açıldığında içinde bulunan başka bir klasörde 3 adet MP3 dosyası vardı. Onları silip kitabın word dosyası şeklindeki formatını pdf e çevirdim. Fakat şöyle kabaca bir göz attığımda tarama yapıldıktan sonra dosyanın gözden geçirilmediğini, karakter hataları olduğunu fark ettim. Okumaya çok fazla engel teşkil etmediği için öylece bıraktım ama vakti olan bir arkadaş düzenlemeye el atarsa çok iyi olur.

Ayrıca ön kapak resmini de bir kitap satış sitesinden değil, doğrudan resim paylaşılan bir siteye yükleyerek verdim.

Başka bir mesajınızda gizli linkle ilgili eleştirinizi okudum ama kitabın sitede gördüğü ilginin takibi ve ilerde link kırılması durumunda paylaşım sahibine ulaşılamadığında kitabı indirenlerden temin edlebilmesi için linkin gizli verilmesi daha uygun olacaktır. Bir tuşa tıklamak ya da basit bir teşekkür yazmak ne kadar zor olabilir ki!...

Tekrar teşekkürler...;)

3. alice_cullen

alice_cullen New Member

Tesekkurler

4. birdie

birdie Well-Known Member

Emek için her ikinize de çok teşekkür ediyorum fulltimeonline ve clondike.

5. anonim

anonim E-kitap Müdavim

paylasiminiz icin tesekkürler...

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Emeğine sağlık fulltimeonline, paylaşım için teşekkürler....

Condikeciğim, senin de eline sağlık... kesinlikle 2. paragrafta söylediklerine katılıyorum... burada insanlar bir emek veriyorlar ve bu emeklerinin karşısında en azından kuruda olsa bir teşekkürü tüm tarayanların adına söylemek isterim...

kırık linkler konusuna gelince tabi ki bunlara teşekkürlerle ulaşmak mümkün ama en önemlisi tarayan ve paylaşım yapan kişiye saygı gereği yapılacak bir teşekkür....:saygilar:

7. hutema

hutema New Member

Teşekkürler

8. soraya71

soraya71 Member

tesekkurler

9. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

emeğine sağlık fulltimeonline,çok teşekkürler

10. saifa

saifa Well-Known Member

teşekkürler
    bu kitap ilk düzenlediğim kitaplardan. kapak resmi yoktu sadece

11. harikaya

harikaya Well-Known Member

Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim :)

12. nirse

nirse Well-Known Member

Elinize sağlık

13. SILVER

SILVER New Member

Teşekkürler.

14. soztekin

soztekin New Member

teşekkürler

15. GRSHM

GRSHM Member

Teşekkürler