Bir sen yeteceksin cehennemde yanmaya, Senin gözlerin yetecek . Başka günah istemeyecek soran, Bir sen ,senin gözlerin yetecek... Pençe tırnaklar, Sökecek gözlerini gözlerimden, Senin gözlerin kalacak, benimki atılacak İştahlı ağzına sonsuz ateşin. Bir gözlerin vardı bildiğim. Yanacak,gözlerimdeki ezberim. Ve sonra ellerin, Bir fotoğraf karesine hapsolmuş, Saçlarım tutuşacak gecenin dehşetiyle, Saçlarım, ellerine değemeden kavrulacak. Bir sen yeteceksin cehennemde yanmaya, Ana rahminden düşecek çocuklar, Ve çığlıklar... çığlıklar... Babalar yüz çevirecek civanlarından. "Nefsim"diye sarsılacak gökle yer Bir kuytuda gizlenip ben Adını fısıldayacağım.. Sesimi duyacaklar.. Sesimi senden önce duyacaklar.. Beni huzura çağıracaklar.. Çıldırtan bir gürültüyle yarılacak gök, İlk defa korkmayacağım, gök gürültüsünden. Bir sen yeteceksin cehennemde yanmaya, İnsan! diye haykıracak ses. "Sen miydin en yasak olanı arzulayan" "Bendim" diyecek dilim, ben susarken.. "Bu muydu" diye soracak ardından ve çekip sana giydirdiğim şaheser tülünü Seni serecek olmayan gözlerimin önüne.. İlk kez göreceğim seni. İlk kez işiteceğim. Gülüşün, bakışın, dokunuşun ve sesin. İlk kez ve çok geç ... Seyrine dalacağım unutup sorguları, Şeytan, zaferine böbürlenirken.. Soracak sesin sahibi; "Bu muydu uğruna tercih edildiğim" "Sen izin verdin" diyeceğim... "parmaklarının arasındaydı kalbim" "Sen çevirdin ruhumu alevlere" Gülecek şeytan ve avanesi... Bir sen yeteceksin cehennemde yanmaya, "Anlat" diye buyuracak ses.. "Aşk" diyeceğim sadece.. "Sadece aşk.." "ya hayallerin" diyecek.. "İstedim" diyeceğim. "Ya günah?" "Ödenir bedeli elbet sonsuzda" Melekler, "Vazgeç! geç kalmadan" diye yalvaracaklar. Sen o kadar , Sen o kadar, O kadar... Ve anlatamadığım kadarsın ki bende... Usul adımllarla yürüyeceğim ateşe, Şeytanın refakatında.. Bir sen yeteceksin cehennemde yanmaya, "Meczup" koyacaklar adımı, Merhamet çınarı yine de alacak beni gölgesine. Affedecek, atmayacak ateşin ağzına Bir sen yeteceksin cehennemde yanmaya, Ve bir senin aşkın yetecek beni yanmaktan kurtarmaya...