Yıldırım B. Doğan - Karakter Yaratmak

'E-Kitap' forumunda avemeria tarafından 20 Nis 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. avemeria

avemeria New Member

Yıldırım B. Doğan - Karakter Yaratmak

Bu kitabı sitemizde FMArsal dışında yazmaya meraklılar vardır diye ekliyorum, yaratıcı düşünce sürecinde umarım sizlere faydalı olur zira dili her zaman hafif değil, ben bile bazı yerlerini zorlanarak kavramıştım, yazmak isteyenlere kolay gelsin :)

Yazmak her hayalin eşlikçisi ama çok az sayıda eylemin nesnesi olarak ilgi odağında çetrefil bir sorundur.

Eli kalem tutan herkes yazmaya eğilimi olduğu inancı ile yaşar. Bir kısmı yazmak için asude günlerin gelmesini bekler, bir kısmı esin perisi ile cebelleşmeyi!..Başka bir kısmı için ise henüz hazır olmadığı bir eylemdir yazmak; deneyim kazanacak, ‘dünyevi’ işleri yoluna koyacak sonra ilahi bir içe doğuş sonucunda başlayacaktır. Sonuçta hiçbirisi yazmaz.

Bu nedenle yazı yazmak; ertelenmiş bir hayal, kısır bir başlayamama halidir.

Oysa yazmak yaratıcı bir eylemdir. İnsan türünde varolan, varoluşa katkıda bulunan bir insan eylemidir.

İnsanın kendisine doğru yapacağı her yolculuk onu yaratıcı özü ile mutlak buluşturur. Yaratıcılığı ile karşılaştığı anda aradığı esin bulutunun uzakta olmadığını duyumsar.

Bundan sonrası çaba sarf etmek, ter dökmektir.

Bu kitap sizi keşif yolculuğunuzda yalnız bırakmıyor. Dökeceğiniz terin boşa gitmeyeceğini söylüyor.

Var mısınız?

Kendi taramamdır, iyi okumalar :füü:

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

SABAR bunu beğendi.
  2. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

bu anlamlı paylaşımın için gönülden teşekkürler avemeria
    türk yazarlarımızın sayısı arttıkça ve başarılarını gördükçe gurur duyuyorum
    yazım dili kolay değil kurguyu kurmak kitabı akıcı halde anlatmak
    gerçekten yürek beyin işi :saygilar:
    burdan tüm yazarlarımızın tekrardan emeğine yüreklerine sağlık diyor
    sanada gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum :gül:

3. avemeria

avemeria New Member

sağol serres, umarım meraklısının işine yarar. Bu kitabın çok kişi tarafından bilindiğini düşünmüyorum, bana da psikiyatride bir asistan abim önermişti varlığından öyle haberdar oldum. kitap oldukça profesyonel yazılmıştır, zaten yazan kişide iyi bir hocadır.

neyse bir sonraki projem bir çok kitapseverin henüz tanışmamış olduğunu düşündüğüm 3 yazardan birer kitap paylaşmak, bilmiyorum belkide çoğunuz biliyorsunuzdur :$ ben yanılıyor olabilirim. kitaplarım süprüz olsun, üçününde arkasındayım :cool:

4. avemeria

avemeria New Member

5. birdie

birdie Well-Known Member

Emek, paylaşım ve hassasiyet için çok teşekkürler.

6. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

avemeria beni yine lunaparka gitmiş kadar sevindirdin.Ganimet bulmuş mağribi gibiyim. Tam ihtiyacım olan diye fısıldıyorum kendime. Harika yazabileceğimden değil ama günlük bile yazsa insan doğru dürüst yazmalı diye düşünenlerdenim.Ellerine sağlık. Ah artık bana birde ses kayıt cihazı lazım.Mp3 çalarıma kaydediyordum ama artık yazar olmaya karar verdiğime göre fiyakalı bi'şeyler edinmeliyim:D
    Teşekkür ederim:)
    Haşiye:Kitapları arsız bir sabırsızlıkla bekliyorumm:D

7. sinem41

sinem41 New Member

teşekkürler

8. staşerm

staşerm New Member

teşekkür

9. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

10. voemdoil