Yine benn (=

Discussion in 'Kendini Tanıt :)' started by HaSsTaLaViSsTa, May 15, 2010.

Tags:
  1. HaSsTaLaViSsTa

HaSsTaLaViSsTa New Member

Selam (= Ben caser2 daha dün siteye girebiliyordum bugün denedim giremedim şifre hatası verdi. bende şifremi unuttuğumu düşündüm. "Şifremi unuttum" linkine tıkladım. e-mail adresimi yazdım. geçersiz e-mail hatası verdi. bende bu adresimle daha önceden hesap acmış olduğumu gördüm e-maillerimi kontrol ederken... Neyse uzatmadan ben dün konu acan caser2 mesajımı tekrar yazayım

"Adım Su Naz 16.5 yasındayım :p 10. Sınıf KaL'da okuyorum. Bir Müzik grubum var :p Her türlü gitar,bateri ve piyano çalmayı biliyorum :p onun dışında süslü bir uzaylıyım :p sormak istediğiniz bir şey olursa burdayım :p "

2. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

tekrar hoşgeldin.

3. HaSsTaLaViSsTa

4. |SuPeRNaTuRaL|

|SuPeRNaTuRaL| <b>»¤Thé End Bєqins¤«</b>

Hoşgeldin Canım.. Bi Ara Konuşalım Msn den Filan yha bende Gitar çalmayı istiyorum... :D Bir iki tüyo verebilirsin belki...

İyi Forumlar Canım... Ben Gamze.. :)

5. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

tekrardan hoşgeldin, nickin güzelmiş :^^:

6. HaSsTaLaViSsTa

Memnun oldumm :) Tabii ki yardım edebilirim :) öğretemenin ben olursam 1 ayda yalar yutarsın gitarı :p

Hoşbuldukk :) Teşekkürlerr :) o senin güzelliğin :))

7. Lady_Küflü

Lady_Küflü New Member

hoşgeldinn :D bnde yağmur

8. HaSsTaLaViSsTa

Hoşbulduk :) en sevdiğim arkadaşlarımdan birinin adı da yağmur :))

9. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Keşke siteyle iletişim için girseydiniz de, tekrar üye olmak durumunda kalmasaydınız.
    Tekrar hoşgeldiniz.

10. Dejavu

Dejavu Member

Tekrar hoşgeldiniz.

11. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

bence tekrar girmesi nickinin değişmesi bakımından güzel olmuş. gerçi rica etse yine değiştirilirdi ama olsun :)

HaSsTaLaViSsTa baby :))

12. Lady_Küflü

Lady_Küflü New Member

bende arkadaşın olurum o zaman :D

13. HaSsTaLaViSsTa

Benim için sakınca yok :) açıkçası daha öncesinde bu siteye sadece e-booklar için üye olmuştum belki bu yüzden belki de pek kural yanlısı olmadığımdan siteyle nasıl bağlantı kuracağımı bilmiyordum :) ama ben sevdim eğlenceli üyelere benziyorsunuz :) eğlence benim göbek adım gibi bişey :)

Share This Page