Selam (= Ben caser2 daha dün siteye girebiliyordum bugün denedim giremedim şifre hatası verdi. bende şifremi unuttuğumu düşündüm. "Şifremi unuttum" linkine tıkladım. e-mail adresimi yazdım. geçersiz e-mail hatası verdi. bende bu adresimle daha önceden hesap acmış olduğumu gördüm e-maillerimi kontrol ederken... Neyse uzatmadan ben dün konu acan caser2 mesajımı tekrar yazayım "Adım Su Naz 16.5 yasındayım 10. Sınıf KaL'da okuyorum. Bir Müzik grubum var Her türlü gitar,bateri ve piyano çalmayı biliyorum onun dışında süslü bir uzaylıyım sormak istediğiniz bir şey olursa burdayım "
Hoşgeldin Canım.. Bi Ara Konuşalım Msn den Filan yha bende Gitar çalmayı istiyorum... Bir iki tüyo verebilirsin belki... İyi Forumlar Canım... Ben Gamze..
Memnun oldumm Tabii ki yardım edebilirim öğretemenin ben olursam 1 ayda yalar yutarsın gitarı Hoşbuldukk Teşekkürlerr o senin güzelliğin )
Keşke siteyle iletişim için girseydiniz de, tekrar üye olmak durumunda kalmasaydınız. Tekrar hoşgeldiniz.
bence tekrar girmesi nickinin değişmesi bakımından güzel olmuş. gerçi rica etse yine değiştirilirdi ama olsun HaSsTaLaViSsTa baby )
Benim için sakınca yok açıkçası daha öncesinde bu siteye sadece e-booklar için üye olmuştum belki bu yüzden belki de pek kural yanlısı olmadığımdan siteyle nasıl bağlantı kuracağımı bilmiyordum ama ben sevdim eğlenceli üyelere benziyorsunuz eğlence benim göbek adım gibi bişey